Reklama

Reklama

Až zapadne slunce

(studentský film)
  • USA When the Sun Goes Down (festivalový název)

VOD (1)

Obsahy(1)

Film "Až zapadne Slunce" se zabývá otázkou svobody, identity a seberealizování se v partnerském vztahu. S humorem a poetikou řeší vážné věci. V partnerském vztahu je někdy lehké ztratit sama sebe, a přestat si věřit. Obzvlášť když je váš partner silný, nabubřelý a charismatický kolos. A co teprv, když jste oba ambiciozní umělci s touhou se prosadit. Tereza je sochařka a její muž Adam je filmový režisér. Ona se ve vztahu dusí, nemá prostor a nemůže se soustředit na svou práci. Stojaté vody téhle začarované situace se pohnou, až když se objeví Adamův bratr Majký. (FamuFest)

(více)

Recenze (4)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Skoro půlhodinový film studentky FAMU, ve kterém je jako jediný necitlivý element použit filmový režisér. Partnerský vztah je tu vysochán celkem uvěřitelně, Barbora Poláková to spolehlivě herecky táhne, škoda jen, že to nemá nějaký závěr. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Partneři, kteří se k sobě evidentně nehodí. Přemýšlím, jestli Havelka hrál někdy jinou postavvu než kreténa. Celkově nic moc, i ta necelá půlhodina se zdá být dlouhá. Vylepšuje to jen roztomilý Jan Cina, výborná je i Poláková, ale na lepší hodnocení to nestačí. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Super. Je zde krásně vystiženo, že pokud jde vztah do háje a minimálně jeden z partnerů je tele, valí se to jako lavina, která nakonec nemilosrdně semele všechno. Na studentský film perfektně odvedené dílko. A nebudu sem házet spoilery, ale na můj vkus to mělo konec více než jasný... ()

Reklama

Reklama