Reklama

Reklama

Westworld - Labyrint

(série)
  • USA The Maze
Trailer 1
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2016, 9 h 53 min (Minutáž: 54–86 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě, kde si můžete splnit všechny své touhy – jakékoliv touhy.  Svět Westworld se odehrává v době Divokého západu ve Spojených státech. Vy jako člověk si ve Westworldu můžete splnit své touhy – projíždět se na širých pláních USA, přestřelky, zabíjení, sexuální touhy a nebo jen přihlížet. Jako člověk ve Westworldu máte výhodu – jakýkoli zásah od stroje s vámi nic neudělá – jste nesmrtelní. Bohužel roboti jsou po posledních updatech divocí a vymykají se kontrolám. Správci robotů se s tím snaží něco dělat. Zároveň sledujeme příběh cizince, který ve Westworldu rozehrál svojí zvrácenou hru plnou krve a násilí. (Varan)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (116)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada seriálu mě fakt dostala,každá postava si žije a umírá ve své dějové linii,pak najednou zjistím,že žije a umírá v několika dějových liniích v rámci parku a ještě dostává možnost zažít totéž v reálu v laboratořích společnosti.Pro umělou inteligenci,která si začíná uvědomovat sama sebe,je to pěkně depresivní zážitek.Celá první série byla docela zvláštní,chvíli to byla nenáročná zábava,chvíli drama s netušenou hloubkou,ale až na pár slabších momentů to byla parádní podívaná a ten závěr... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku mě to vůbec nechytlo a docela jsem se u dílů u nudila, přišlo mi to zdlouhavé a jakoby o ničem, ale pak přišel jeden šok a pak další šok a další, další další. A najednou jsem byla u posledního dílu a říkala si: "Já chci další!" Takže i když mě to ze začátku hned nezaujalo, tak následně jsem se od toho nemohla vůbec odpoutat. Mrzí mě, že jsem v 1.sérii přišla o dvě pro mě velmi oblíbené postavy, ale i tak jsem hodně zvědavá na další sérii. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Přeceňovaná nabubřelá sebestředná podívaná, která mě stála hodně energie vůbec dokoukat. Prvních pět dílů je víceméně expozice, teprve v druhé polovině se začne trochu něco dít, ale poslední dva díly zase zpomalí tempo a táhnou se jako smrad. Stálo to spoustu peněz, hrají tam skvělí herci, vypadá to pěkně na pohled, ale emoce ze mě Westworld nevyždímal pražádné. Druhou sérii si asi odpustím. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro... skoro to bylo. Námět výborný, tempo servírování odpovědí akorát a závěr patřičně poutavý. Série má vypilované dialogy, je potřeba opravdu vnímat a přemýšlet téměř nad každou větou, aby se vše krásně propojilo. Bohužel tu máme i temné stránky. Volba herců. Jeden by řekl brilantní a taky je, na 90%. Aby nejvýznamnější zvrat fungoval na 100%, musel by Williama hrát jiný herec. Co také vůbec nepůsobí dobře je "haprování pravidel" (jak je možné, že funguje to pouze "hosta" nelze zabít? Když "host" někoho podřízne, jak ví, že to také není host? Pokud je park detailně monitorován, jak je možné, že se dějí některé věci s "hosty" a nikdo nezasáhne?). Je toho prostě relativně hodně u čeho prostě člověk musí akceptovat "je to jak to je". A to je škoda. Chápu, že takhle složitý děj a linky není lehké udržet. Přesto vše jsem seriál už viděl 2x a vychutnal si drobné detaily, které prostě napoprvé nelze absorbovat. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

----" There is no threshold that makes us greater than the sum of our parts, no inflection point at which we become fully alive. We can't define consciousness because consciousness does not exist. Humans fancy that there's something special about the way we perceive the world, and yet we live in loops, as tight and as closed as the hosts do, seldom questioning our choices, content, for the most part, to be told what to do next. No, my friend, you're not missing anything at all."---- ()

Galerie (128)

Zajímavosti (29)

  • Robotická ruka hrající na piano v úvodních titulcích je vymodelována podle autora soundtracku k seriálu, Ramina Djawadiho. (HellFire)
  • El Lazo znamená ve španělštině „smyčka“ nebo „oprátka“. (HellFire)
  • Psanec, který s oblibou pije mléko, je poctou robotům ze série Vetřelec (1979), kterým koluje v žilách bílá „krev“. (HellFire)

Reklama

Reklama