Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice návštěvníků – William, který se chystá do parku poprvé, a stálý klient Logan – přijíždějí do Westworldu s odlišnými očekáváními a plány. Bernard a Theresa Cullenová, která odpovídá za zajištění kvality Westworldu, debatují o tom, zda jsou nedávné anomálie hostitelů nakažlivé. Inženýr Elsie Hughes, který dohlíží na chování hostitelů, mezitím vyladí emoce Maeve, bordelmamá ze sweetwaterského nevěstince, aby se vyhnul odvolání. Arogantní programátor Lee Sizemore předloží svůj poslední scénář týmu, ale doktor Ford má jiné představy. Muž v černém povolává odsouzeného muže Lawrence, aby mu pomohl odhalit nejhlubší tajemství Westworldu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl se nese ve stejné atmosféře jako ten předešlý, avšak přeci jen nám krapet podrobněji představuje charaktery postav a hlavně stále více chybující některé roboty, jehož příčinu zatím vývojáře nechává klidným. Westernové městečko své hosty viditelně baví tak jak má. Muž v černém (Ed Harris) se projevuje čím dál více a tak není od věci, že právě on bude onou postavou klíčových událostí. Bordelmamá se však také chová nějak ledabyle. Děj se tedy dopředu nijak zvlášť neposouvá, ale zato už velmi dobře víme s kým máme v tomto seriálovém počinu čest. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A základní plot point už je na světě. Samozřejmě, že z těch několika desítek možností, co na Westworld naplácnout, se dostaneme k té, která je v otázce sci-fi žánru pravděpodobně hned po cestování v čase nejčastější. (You see that? V čase nejčastější?). A to totiž, zda umělá inteligence je schopná mít vlastní vědomí. ()

Reklama

sebulba1981 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě bavil ještě více.Park uvidíme také z pohledu návštěvníků.Pěkně zvrácená budoucnost,ve které si můžeš zastřelit kohokoliv chceš,v bordelu si užít s kým chceš.Takový mokrý sen každého úchyla a perverzáka.Příběh je pěkně zamotaný.Trochu to připomíná Dokonalý trik,kde jsme se pointu dozvěděli až na konci filmu.Těším se na další díl. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tak ako westernové mestečko vo Westworlde, tak aj seriál má niekoľko dejových liniek. Najzaujímavejšia je linka Dolores, ktorá si začína uvedomovať, že niečo nie je s kostolným poriadkom. Muža v čiernom, ktorý pátra po poslednom leveli a majiteľa Forda, ktorý má v úmysle predstaviť doteraz najlepšiu dejovú linku. Prevedenie: Po tom ako som bol očarený potenciálom seriálu, nadšenie postupne opadáva. Trocha ma dostala do napätia bordelmama ale v konečnom dôsledku sa ďalší deň všetko opakuje a tak celý seriál stráca náboj. Ale verím že sa v Ďalších častiach niečo zvrtne. Pocity: Opäť je pre mňa pútavejší ten reálny svet kde sa dejú tie najväčšie intrigy. Už by sa ale mohlo diať aj niečo zaujímave vo Westworlde. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naračně mnohem ucelenější než střípkovitý pilot, který neměl divákovi původního filmu skoro co nabídnout a nepřišel ani s téměř žádnými záhadami, které by mohly po návštěvě Westworldu z třiasedmdesátého zaujmout. Nebaví mě sledovat Evaninu postavu, jak má flashbacky plné mrtvol kovbojů, baví mě ale přemýšlet nad tím, kdo z osazenstva personálu může zařvat, když jim robot uteče z pitevny... A linka s bludištěm taky konečně dostává grády. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když se na začátku William (Jimmi Simpson) obléká do kovbojského, dostane na výběr mezi bílým a černým kloboukem. Jedná se o odkaz na klasické téma dobro vs. zlo. (HellFire)
  • V den vydání epizody měla proběhnout prezidentská debata – HBO se tedy rozhodlo bez předchozího upozornění epizodu vydat s třídenním předstihem na své streamovací službě. (HellFire)
  • V této epizodě zazní klavírní verze písně „No surprise“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)

Reklama

Reklama