Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsie a Stubbs míří ve snaze najít chybějící hostitele do hor. Teddymu je přidělen nový příběh o jeho původu, díky němuž se musí vydat po stopách nového viníka a nechat Dolores ve městě Sweetwater samotnou. Bernard vyšetřuje příčiny šílenství a halucinací u hostitelů. William objeví atrakci, kterou by rád vyzkoušel, a zatáhne k tomu i Logana. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie, ozaj to nie je moja šálka kávy. S pribúdajúcimi minútami postupne vyplávalo na povrch čoraz viac nedostatkov, ktoré mi dosť vadia: mix sci-fi a westernu ma zaujal oveľa menej, než som čakal, neustále sa opakujúce "časové smyčky" (zakaždým umierajúca postava XYZ, príchod na nočný ranč...) ma nebavili, krvavé efekty nie sú všetko (rezanie hlavy), o príbehu si nie som istý, kam vlastne smeruje (a, to hlavne, či ma to vôbec zaujíma) a nebavili ma ani postavy. Až na Hopkinsa a Wrighta. Čo mi príde dosť málo. Po technickej stránke kvalitka, ale inak na môj vkus príliš prázdne. Predbežne s pozeraním Westworldu končím. Možnože sa raz budem tak veľmi nudiť, že sa k nemu vrátim. Ale skôr nie, ako áno. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E03 režíroval Neil Marshall a zhruba od půlky stopáže už je to znát - zkrvavělo. Tajemný gang strašáků, nebožáci hnijící zaživa, řezání hlavy pilkou a podobně, ale přibývá i znepokojivých znamení, přičemž divák pořád nemá páru, co přesně je vlastně špatně a co se skrývá za hrozbou spiknutí. Pomalu, pomalinku se ale divák začíná orientovat a to se mi líbí. Jen ať nás krmí tak akorát aby nedošla trpělivost... “Evolution forged the entirety of sentient life in this world using only one tool: mistake.” ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejvíc horrorový díl. Bernardovo vzpomínání na synka sice mírně uspává, ale strom s mrtvolami, střet s Wyattovými lidmi (?), plus fousáč ve skalách - to všechno dokáže okamžitě probrat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál se furt absolutně nevzrušeně tváří, jako že v něm jde o strašně veliký a důležitý věci, a snaží se při tom navodit dojem nejmysterióznějšího fláku od Ztracených, což mu teda vůbec nežeru. Ukazuje se navíc, že je to celý materiál spíš na celovečerák (ehm), tohle se po vzoru Vinylu dalších slibovanejch sezón nedožije. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K slovu sa viac dostáva romantická linka medzi "robotmi", pričom práve tie úvodzovky budú zrejme stále viac a viac postupom deja dôležitejšie. Ono totiž nám začína záležať viac na nich, ako na ľuďoch, pričom tí hrajú tak nejak druhú úlohu. Dozvieme sa tentokrát niečo z minulosti s jedným nepríjemným CGI omladením. Inak epizódu si užijú najviac chlapi, obdivujúci nežnú krásu Evan Rachel Wood, teda aspoň tak je v tomto seriáli prezentovaná jej postava a potom romantické ženské duše. Samozrejme sa toho rieši oveľa viac, pričom jedna dejová línia ma zaujala podstatne menej, ako tie ostatné. Ale tam zase uvidíme, čo ďalej. ()

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatim fajn, ale jestli se ještě jednou bude opakovat ta stejná linka, tak mě to asi přestane bavit, i když je mi jasné, že to z podstaty seriálu dává smysl, ale tohle mi zkrátka nesedí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda na mě působila nevyrovnaným dojmem,u akčnějších scén jsem byl plně soustředěný,ale zbytek děje mě trochu otupoval a lehce nudil.Tím ale nechci říct,že by se mi tento díl nelíbil,jen se mi prostě zdál o hvězdičku slabší než oba díly předchozí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizode dost absentuje jedina zaujimava postava v podani Ed Harrisa, takze nas caka len mnozstvo nudnych prestreliek po ktorych sa na konci vsetko aj tak zresetuje. Kto si co i len na sekundu pomysli, ze Harris je Arnold, tak je tupec, ktory serial nesleduje pozorne. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě, při pohledu na současný procento (82%) považuju třetí epizodu za prozatím tu nejlepší. Storytelling, character arcs, world building, všechno dostává postmoderní čtvrtý rozměr. Prohloubení otázky o vědomí je ještě větší, a do hry vstupují otázky nejen lidství a morálky, ale hlavně toho, co je správné, a o jaké kauzalitě tu mluvíme. Všechno je podpořeno chytrou výstavbou, která může i nemusí být skákající v čase (každá epizoda naoko nastíní, co se v epizodě vlastně vypointuje [foreshadow], ale možné je třeba i to, že Westworld je složen z různých časových linií, které se na obrazovce prolínají a jejich vysvětlení pak přijde časem, nebo dokonce již přišlo v minulé epizodě). První epizoda mě dostala svým potenciálem, druhá formou toho, jak se Dickův a Asimovův vhled do kauzality vědomí představuje, třetí epizoda pak dostává do kolen strukturizací příběhu a několika důležitých linek, které je zapotřebí divákovi představit, aby jejich pointa zapůsobila. A tak si dovolím na konci třetí epizody zaprorokovat a říct, že ten William z Ockhamu bude mít přece jen klíčovou roli. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím ještě dávám čtyři hvězdy, ale časová smyčka a nejistá příběhová cesta(která je stále v rozvoji) mě nutí už hodnocení snižovat a doufat v nějaký nový impuls, který je v tuto chvíli jen A. Hopkins, J. Wright a ten rozvíjející se příběh + zapojení psychologie. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se něco začíná dít. A to něco se mi vůbec nelíbí. Fakt si nedovedu představit, že bych někdy natolik zdegenerovala, abych se bavila takhle.....Navzdory skvělé výpravě seriál ale na vyvážený a skvěle vypointovaný Black Mirror, zabývající se obdobnými tématy, asi mít nebude. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád čekám, kdy tento seriál začne mít i nějakou hlubší myšlenku, než "máme park s robotama, kteří se porouchávají", a pořád se nedočkávám. Už třetí epizodu je to v podstatě totéž, děj se skoro neposouvá dál. Při úrovni dnešních seriálů je Westworld nečekaně zatím spíš horší průměr. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prehlbuje sa romantická linka medzi Dolores a Tedym. Ford nahrá Tedymu minulosť čím ho dostane do dosť nezávideniahodnej situácie. Prichádza prvý vzdor robota napriek naprogramovaným pravidlám. Prevedenie: Konečne sa dostávane aj do Bernardovho súkromia. Konečne sa odokrývajú Bernardove Mimikry a aj to prečo sa neotvára pred kolegami. Ford je stále viac tajomný a príbehu to svedčí. Scéna s Elsie je to, čo dodáva konečne seriálu gule. Osobne som zvedavá ako do toho celého zapadajú Logan a Will, tí týpci sú mi celkom sympatický. Pocity: Konečne sa mi prelínajú pozitívne pocity z reálneho sveta a aj z Westworldu. Osobne sa teším na ďalšiu časť a o tom by seriály mali byť. 78% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překonej tovární nastavení. Bozi tvoří nové bohy aneb chyba a pochybnosti jako jiskry evoluce. Tvorba psychického základu umělých bytostí v sobě ukrývá velmi zajímavou ústřední hádanku. 76%. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Westworld si bere na paskal velmi zajimava a brzy i neprijemne aktualni temata: robotika, umela inteligence, s tim spojene otazky lidstvi a etiky. A prozkoumava je celkem provokativni i kdyz popularni formou. Jsem moc zvedav kam se to cele posune. ()

Reklama

Reklama