Reklama

Reklama

Maeve se ve snaze dosáhnout osvícení pokouší okouzlit Lutze. Elsie odhalí možnou sabotáž, zatímco Bernard hledá klíče k odchylkám v sektoru, který je dávno považován za opuštěný. Theresa zpochybňuje Fordovo vedení, zatímco Lee narazí ve Westworldu na nováčka. Muž v černém a Teddy se ve snaze překročit hranici dostanou do konfliktu s vojenskou jednotkou Unie. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to Nolanovsky chladné, ale už ne Nolanovsky chytré, ani Nolanovsky zábavné. Divák nemá komu fandit, žádná postava není dostatečně sympatická, děj se odvíjí příliš pomalu a při dnešních seriálových zápletkách, ve kterých jde o život, o moc nebo o obojí, je nějaký zábavní park celkem dost velká nuda. A ta umachrovaná postava Maeve mě otravuje. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne prichádza ku konšpiráciám a potvrdzuje sa, že tam, kde sa všetko tvári dokonale premyslené, sa musí nájsť niekto, kto ju musí narušiť. Pojem dokonalosť myslím v úvodzovkách, čiže ako samotní tvorcovia. Takže tu máme novú záhadu, stále sa dozvedáme viac o tajomnom Arnoldovi a osobne by som privítal viacero flashbackov, respektíve kľudne aj celú jednu epizódu z minulosti, kedy sa celý projekt rozbiehal. Ale to predpokladám až v druhej sérii. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The maze is an old native myth. Regale me, Theodore. The maze itself is the sum of a man's life... Choices he makes, dreams he hangs on to. And there at the center, there's a legendary man who had been k*lled over and over again countless times, but always clawed his way back to life. The man returned for the last time and vanquished all his oppressors in a tireless fury. He built a house. Around that house he built a maze so complicated, only he could navigate through it. I reckon he'd seen enough of fighting." ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dějových linek v příběhu se roztočilo do plných obrátek a tak celkově dávají všanc atmosféře se zdvihajícím napětím. Další záhady, které způsobují podivné věci a chování mnohých, byli prozrazeny a tak skládačka opět dostala něco nového do celku. Tento díl už diváka nenechá chladným, neboť vzbuzuje zvědavost, jak to celé vlastně dopadne. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový reži­sér zno­vu doká­zal nato­čit úpl­ně jiný díl. Tentokrát tajem­ný, kde se postup­ně vše ode­hrá­vá poma­lu, kou­sek o po kous­ku odha­lu­je tajem­né stříp­ky his­to­rie a mož­né i budouc­nos­ti. Opravdu se rád dozvím, jak to vlast­ně skon­čí, urči­tě v tom bude i něko­lik lid­ských mrt­vol a v posled­ním díle se dozví­me to, že vlast­ně pří­běh robo­tů (Dolores, Teddyho) vlast­ně neskon­čí a všech­ny klad­né (mož­né i zápor­né posta­vy) se vrá­tí do dal­ší sezó­ny. Jo a díky za cameo robo­ta z původ­ní­ho Westwordu z roku 1973. - 90 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Klavírní melodie, která hraje na začátku epizody, je píseň „Fake Plastic Trees“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)
  • Melodie, kterou hraje postava Maeve (Thandie Newton) na kytaru, je skladba „Motion Picture Soundtrack“ od kapely Radiohead. (Epistemolog)

Reklama

Reklama