Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když vynechává Game of Thrones, má HBO v zásobě ještě jednu těžkotonážní sérii, která v budoucnu pravděpodobně nabobtná do podobných rozměrů. A já mám podobně jako u první série rezervované pocity a Nolan a jeho tým bude mít ještě co dělat, aby mě pořádně přitlačil ke zdi. Ty produkční hodnoty jsou ovšem neskutečné, před deseti lety bych si nedokázal představit, že by takhle mohl vypadat seriál a v televizi se pohyboval Ed Harris nebo Anthony Hopkins. Zároveň ale člověk musí být řádně naladěný, aby ho tenhle show slowburner uchvátil už na začátku a semlel na úplném konci. Na mě ovšem těch smrtí v posledním prodlouženém díle bylo nejspíše až moc. PS : Doufám, že se příště ještě objeví Steven Ogg! :D ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poloviny série jsem se bavil a seriál měl to stejné tempo jaké si udržoval až do konce první série.. ale od poloviny druhé série, se do HBO asi vloupali SJW a různí levicisti a zkurvily celej seriál.. fillerová epizoda "Kiksuya" to vyjadřuje fakt krásně.. filler a ve Westworldu? To je vtip? A nejvíc mě dorazila scéna (teď už přesně nevím kde to bylo ale předpokládám že tak v za polovinou dílu "The Passenger") kde vyjdou složky "Delos Extraction Team" a jeden týpek co je v polovině celého snímku, má P90-ku z nějakého fyzicky nemožného důvodu se zásobníkem pro M4-ku, flash-hiderem, ACOGem (4x scope) na picatinny railu a k tomu na ACOGu má ještě kolimátor (snad ten nejlevnější a nejmenší co jde koupit).. BLEEEHHH TPČ.. když jsem takovou píčovinu viděl, bylo mi už kříšťálově jasný, že svůj příběh a technický scénář totálně splachujou do hajzlu.. Konec mi jaksi nedával smysl.. doslova přesrání časových linek způsobí že se v tom pomalu ale jistě ztratíte (což se u jedničky rozhodně nestalo protože to bylo vykompenzované dobře zpracovaným plot-twistem) a pak vám díky tomu už ani nepřipadá že to na co právě koukáte je důležité.. takže musím dát pět hvězdiček první polovině této série, druhé polovině by se mi možná ani moc nepříčilo dát odpad.. jenže to bych musel vypustit sound-design, soundtrack a zase excelentní kameru. Po polovině druhé série kdy jsem si začal uvědomovat na co se to dívám, tak mě u monitoru držel jen Ed Harris a Shannon Woodward.. + Hirojuki Sanada opět jako Samurai, co si přát víc.. no snad jen přetočení druhé poloviny série.. 5/10 kvůli celku série. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

__2.séria__ Tak toto nastrelenie na slepo set sakramentsky nevyšlo, ako výprava a všetky technické veci naokolo + obsadenie je luxus ale ten kostrbatý dej od buka do buka, tie zvraty - nezvraty, dejové linky -plynky, asi najhoršie dopadá akcia, keď príde na ňu tak to jeden podpásový direkt za druhým, toľko naivných útokov sa len tak nevidí. Najhoršie dopadla scéna kde starý ošuntelý Ed Harris prestrielaný ako rešeto ľavou zadnou skolí teda rozstrieľa štyroch ozbrojencov vo vestách ako nič a kto mu pre istotu sundá aj nechcenú ako že robotickú dcéru aby potom dumal že čo to vlastne strašné spravil. Fakt strach a hrôza, čo sa na tomto podieľali teda dali riadne zabrať. /30%/ ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení stejné jako u první série. Ta byla spíše taková filozofická, kecací, seznamovací a objevovací. Druhá série přešla do akční roviny a to mnohdy dosti brutální. Dozvídáme se zase něco více, děj je propletený, zamotaný, lumpácky natočeno, člověk občas neví, na čem je. Celkově stále výborné, je to zajímavé a člověka to baví. Sice nás doma začala docela iritovat Dolores a její dějová linka, nicméně, přežili jsme to. Kvalita rozhodně nešla dolů, jen pojetí je jiné. Howgh! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slyšel jsem na druhou sezónu všemožné nadávky, jak byla strašná, atd. A ano, ze začátku jsem si taky myslel, že půjde jen čistě o pomstu a zabíjení lidí. Kdepak! Celá série se sice nese v Bernardových vzpomínkách a sem tam se v nich zaměří i na jinou dějovou linku (příběh o indiánovi naprosto fenomenální), ale pořád se dloube ve filozofii a pořád dokáže neskutečně překvapit, i šokovat. Samozřejmě, možná jsem měl taky z první série lepší požitek, ale ani tady si nemám moc na co stěžovat. Maximálně na nejistější rozjezd. ()

Galerie (318)

Zajímavosti (14)

  • Navzdory faktu, že se pan Ford (Anthony Hopkins) objeví v závěrečné scéně, kde hraje na klavír, není v závěrečných titulcích uveden. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „C.R.E.M.“ od Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V této epizodě několikrát zazní skladba „Rotten Apple“ od kapely Alice In Chains. (Epistemolog)

Reklama

Reklama