Reklama

Reklama

Dolores je odhodlaná prežiť všetky nástrahy sveta, či už vo Westworlde, alebo mimo neho. Je však presvedčená, že nie všetci si prežitie zaslúžia. Prvýkrát sa tiež vydávame do ďalšieho z Delosových parkov inšpirovaného koloniálnou Indiou. (HBO Max)

Recenze (19)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší začiatok a koniec. Čiže nový park a veľká bitka. To medzi tým dýcha béčkovitosťou, ale máme tu nové tajomstvo ohľadom Doloresovho "otca" a filozofuje sa ďalej, i keď trochu menej ako minule. Áno, bez Eda H to stopercentné byť nemôže, ale ani som si jeho neúčasť- takmer- neuvedomil. Každopádne očakávam nabudúce niečo o niečo výraznejšie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé jsem ohodnotil nějakou epizodu Westworldu méně, než čtyřmi hvězdičkami a stalo se tak ze dvou důvodů. Prvním bylo to, že byl střed dílu poněkud pomalejší až ospalý a toho filosofování v něm bylo až moc. Druhý důvod je jasný- neúčast Eda Harrise. Každopádně "Eastworld" a boj o pevnost měly tradiční kvalitu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bernard analyzuje stav Petra Abernathyho na základni, kde Dolores spojí svoje sily s majorom Craddockom a kde sa pripiavia na útok zásahovej jednotky správy parku. Meave, Hector, Lee a ich skupinka sa stretne s obyvateľmi inej časti parky. Už úvod epizódy naznačil že sa dej bude odohrávať aj v iných častiach parku. Stret modernej armády s tou z divokého Západu mohol byť spracovaný trochu detailnejšie ale s epizódou aj vďaka záverečnému prísľubu ďalšej napínavej časti spokojnosť. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše co jsem psal v předchozích epizodách o plusech a mínusech platí. Zde tedy přidám další poznámku... bez Eda Harrise to kvalitativně funguje daleko méně. Není zde žádná postava s níž bych se dokázal ztotožnit. Je to slet různých charakterů, které mají nějaký cíl, který je ale natolik rozmělněn, že jsem si ho musel v hlavě připomínat, abych věděl, že tato a tamta činnost má s ním nějakou spojitost. A právě rozmělňování děje je hlavní doménou tohoto dílu. Je to stále na čtyři slunce, ale klesáme kvalitou dolu, bohužel. 75% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové postavy, nová časová pásma a nejvíce prostoru dostávají postavy, které mě ničím nezaujaly. Nuda. Jedna hvězdička za náznak konfliktu zásahovky s rebelujícími roboty (který ale na konci dílu vyprchá a nic se z něho nevytěží) a jedna za putování hlavní kurvy, která kolem sebe má zajímavé postavy. Další hvězdička by asi byla (jako vždy) za Eda Harryse, kdyby se v tomto díle objevil :( ()

Petike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robotí rádž a jednu milú slečnu nebezpečnú si predstavíme v úvode, a westernový zvyšok dielu sa potom nesie v duchu narastajúceho napätia pred bojom o pevnosť Márna snaha... erm, teda... pevnosť Stratená nádej. Máme tu ďalšie veľké náznaky, že medzi Dolores a Teddym ("sorráč, Dolores, hrdinovia len tak nezabíjajú") a Dolores a Bernardom ("neviem, neviem, Dolores, ohľadom ľudí sa asi filozoficky nezhodneme") to už na kamarátsku nôtu ktovieako klapať nebude... Dolores vo voľných chvíľach okrem Alice zjavne čítala aj Macchiavelliho názory na "silu a šťastenu" potrebnú pre tých, usilujúcich sa o moc. Revolúcia začína požierať vlastné dietky. Na opačnom konci spektra vidíme Sizemorove zručnosti pri navigovaní Maeve a spol. a jasné náznaky, že napriek chybám a mrzutej povahe v ňom stále drieme obyčajná ľudkosť. V prvej sérii mi vŕtalo v hlave, na čo im je to toľko nitroglycerínu - tu sa dočkáme odpovede. Vážení, radšej nepúšťajte tých robotov na hodiny chémie. :-p ()

werxix 

všechny recenze uživatele

Už jsem to chtěl vzdát. Opravdu jsem musel dojít až ke třetímu dílu, abych se začal bavit/zajímat více o příběh a víc o něm přemýšlel? Uff to bylo těsný. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl je takový klidnější, než jsem čekal. S příběhem je o trochu slabší, než předchozí epizody. Sice se dozvíme o další sekci parku, ve které také došlo ke vzpouře výtvorů, ale stále jsou tři linky, Dolores, Bernard a Maeve.Už se ale těším na další epizodu, snad se dozvíme i dalších sekcích v parku ve které došlo ke vzpouře. Snad se hlavní lidské postavy dožijí konce. Nebo snad mají pro nás tvůrci připraveno nějaké nové (neznámé) výtvory v rámci známých lidí. Budu moc rád za další překvapení.. - 70 % ()

Reklama

Reklama