Reklama

Reklama

Maeve, Lee, Hector a Armistice sa ocitajú v Shogun Worlde. Dolores má pochybnosti o Teddymu a musí urobiť zásadné rozhodnutie. Karl Strand medzitým zisťuje, že s výtvormi je niečo v neporiadku. (HBO Max)

Recenze (24)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Far-eastworld ponúkol niečo úplne odlišné a nové, ale vlastne sme túto časť očakávali od konca prvej série. No a mňa nesklamala, pretože ponúkla okrem odlišnej atmosféry aj jedno nečakané prekvapenie, na akom princípe okolité svety koexistujú v spojitosti s divokým západom, špeciálne teda ako tu sú napísané postavy. Osobne by som ale ako návštevník dal prednosť svetu západnému a rovnako ma aj diely zo "západu" bavia viac. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další "eastworldová" návštěva, už jsem viděl Indii, teď jsem omrkl i Japonsko, ke kterému mám velmi kladný vztah, i když je to Japonsko, jak ho vidí Američani... Události v "Shogunworldu" mě každopádně bavily víc, než dějová linie Dolores a Teddyho, ta mě začíná pomalu ale jistě nudit. VendaCiki mě předběhl, takže s ním musím souhlasit, ten nesmysl s ušima byl fakt úlet:-) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meave sa ocitne v parku v čase japonských samurajov a Dolores chce Teddyho pripraviť na život v novom svete. Tanečná scéna príliš priehľadná a osud Šogúna tak vôbec neprekvapil. Prostredie pekné,škoda že japonský park neponúkol predsa len o niečo zaujímavejší dej... ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se skutečně velice táhlo. První díl z celé série, který ode mě dostane pouze tři hvězdy. Linka Dolores je velice nudná. Maevin se též plácá stále na místě a nebýt jejího závěru, ukousal bych se nudou ještě více. Je smutné vidět, jak se celý příběh rozdělil na dvě příběhové linky, na kterých snad ani nespolupracovali jedni tvůrci, protože tato je na rozdíl od té s Edem Harrisem nudná až k zalknutí. Snad se další část vrátí kvalitou tam kam má. 70% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předlohu neznám, ale směr jakým se ubíhá druhá řada, se mi nelíbí. Je to jako exkurze po hollywoodských kulisách. Tématické parky měly obohatit dosavadní westernovou kulisu, ale opak je pravdou. Je to jen laciná show, ani ne příliš věrohodně ztvárněná na to, že bych si užil aspoň ten efekt. Souboj s ninji byl až směšný. Přestože je pořád pro mě i spoustu jiných lidí svět starověkého Japonska přitažlivý, v tomto podání to bylo podivně vyumělkované. ()

Matte27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejslabší díl. Nevím, jestli je to tak schválně v rámci snížení tempa před epickým vyvrcholením (ale v polovině série?) a nebo se tu něco těžce nepovedlo. Tak jako tak se příběh téměř vůbec neposunul a nebýt závěrečné řežby, asi bych dal ještě o hvězdu méně. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě přestává bavit. Ale podíváme se asi do každého kouta světa. Dneska do Japonska. V místech mají mezery nebo to má záměr, vojáci mají usekané uši, nic neslyší, ale velitel zavelí a oni udělají. Dvě různé časové linie, jedna nudnější než druhá. Pouvažuji o dalších dílech a budu doufat, že to bude poslední série... ()

Reklama

Reklama