Reklama

Reklama

Maeve pokračuje v pátraní po svojej dcére. Dolores sa pripravuje na svoj ďalší krok. Muž v čiernom je prehováraný dcérou, aby odišiel z parku a Elsie s Bernardom sa snažia zistiť, kde sa stala chyba. (HBO Max)

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme vyvážené všetky dejové línie, takže táto časť nevybočuje z celkovej atmosféry ako tá minulá (čo nemyslím ako jej kritiku) ale snaží sa skôr nalákať na veci nasledujúce, akoby niečo skutočne vyriešila (zase to nie je kritika). Len keď múdra dcérka pozná svojho tatíčka asi veľmi dobre a neodhadne jeho ďalší krok, tak pôsobí trochu nedôveryhodne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotil jsem čtyřmi kousky, přestože mě příliš nebaví putování Doloresiny skupiny a Maeve mi už leze i se svou imaginární dcerou na nervy. Všechno naštěstí opět zachraňoval Ed Harris, Williamova dcera trochu zpestřila jeho dějovou linii a pro jednou mě zase zajímá s čím se vrátí Bernard z datového toku. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak opět na plný počet. Další sudá epizoda a samozřejmě kvalita je u vrcholu. Líbí se mi budování nejistoty, kdy nevíte kdo je loutka a kdo loutkař. Líbí se mi směřování Eda Harrise i jeho pochyby o své vlastní dceři, protože sám jsem si tyto otázky pokládal. A korunu tomu nasadila zcela nová realita, která buď vše přetočí naruby, nebo dá (doufám) nějaké šokující odpovědi. Snad teď lichá sedmička nepůjde kvalitou opět strmě dolů. 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako ve většině seriálů, i tady sledujeme několik linek, které se občas prolnou, někdy nás zavedou na začátek jiné linky, prostě klasický scénáristický copánek. V této epizodě je několik velmi dobrých momentů v každé ze tří hlavních linek, ale ta rádoby japonská, to je škvár, který celý díl sráží minimálně o jednu hvězdu. Přitom postava Maeve je vcelku fajn. Škoda, mělo to potenciál na plnou palbu, takhle jsou to ale hooodně odrbané 4* ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bernardova linie přináší hodně překvapení ve spojitosti s hlavní tvůrcem Fordem a budu rád sledovat, kam vlastně Ford zašel, aby nemohla uniknout žádná data výtvorů mimo park. Ja to tak postupně vypadá, připravil pro své společníky mnoho překvapení, aby zamezil úniku dat. Vzpoura výtvorů, si myslím, je totiž jenom záminka k tomu, aby mohl celý park s výtvory  zničit, včetně veškerých dat. Bohužel je to díky Dolores a Maeve nejslabší epizoda.  - 50 % ()

pierrek22 odpad!

všechny recenze uživatele

První série mě bavila maximálně ale tohle je vyloženě nuda a zbytečné natahování. Neustálé skákání v čase je opruz. Scénáristi asi vymýšleli příběh u smaženice z muchomůrek. Styl telenovely, kde se každou chvíli dozvíte, že váš otec není ve skutečnosti otec, ale vaše teta z předchozího manželství. Navíc bez Forda, který celou první serii úspěšně táhnul, je to jen nastavovaná bramboračka s krupickovou kaší dohromady. ()

Reklama

Reklama