Reklama

Reklama

Akecheta rozpráva Maevinej dcére svoj príbeh, ako došiel k precitnutiu a snažil sa aj ostatným indiánom odhaliť pravdu. V súčasnosti odvezie zraneného Muža v čiernom do indiánskeho tábora, zatiaľ čo Maeve je vykonávaná diagnostika. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (30)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně ubylo zběsilé střelby, a kdyby celá epizoda vyprávěla jen indiánský příběh, klidně bych hvězdičku přidal, tvůrcům se však, bohužel, podařilo pokazit Williamovu postavu, takže se i po několika zásazích téměř půlpalcovými projektily tvářil jako mnohý našinec po dlouhém večeru u pípy, a to už na mě bylo trochu moc. ()

Parabot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosferická melancholická jízda. Přestože tento díl měl na hlavní dějové linky minimální vliv (alespoň jak se momentálně zdá), tzn. šlo o vatu, tak se mě vedle čtvrté epizody líbil nejvíc. Možná taky proto, že v něm nebyla ani sekunda Dolores a kolektivu. Její "narativ" je čím dál víc ubíjející. Uvidíme, za jej zvrátí poslední dvě epizody.___Mimo jiné díky WestWorldu se Ramin Djawandi zařadil do mého TOP filmových/seriálových hudebních skladatelů. ()

Reklama

LolopelS 

všechny recenze uživatele

Po minulej nelogickej vyvražďovačke a absolútne najhorších špeciálnych jednotkách som trošku stratil náladu na seriál. Po ôsmej epizóde to už neplatí. Absolútne úžasná vec, ktorá by sa nestratila ani ako samostatný film s pár úpravami a dodatkami. Až na jednu výčitku (prečo si ho na konci len tak odviedla?) absolútna chuťovka a opiát. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která nemá žádný výrazný dopad na děj, ale přesto je plná emocí a tak husté atmosféry, že kdyby takové byly všechny epizody druhé řady, byly bychom u kvalit první série. To znamená, že se osmý díl druhé řady Westworldu povedl a já mu zvedám palec nahoru. A vy co seriál sledujete, dejte do komentářů vědět jak se vám tento díl líbil. :) 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápady jsou občas fajn, příběh taky není úplně blbej, ale jako celek je to nesourodé a díky nevěrohodnému chování některých postav a obecně několika velkým nesrovnalostem v logice celého konceptu Westworldu, je to pro mě spíš zklamání. Možná je to díky vysoko nastavené laťce předchozí řady, nebo tím, že souběžně sleduji extra kvalitní seriály a ve srovnání s nimi prostě Wesworld neobstojí(např. Humans). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě zazní klavírní verze sklaby „Heart Shaped Box“ od kapely Nirvana. (Epistemolog)

Reklama

Reklama