Reklama

Reklama

Akecheta rozpráva Maevinej dcére svoj príbeh, ako došiel k precitnutiu a snažil sa aj ostatným indiánom odhaliť pravdu. V súčasnosti odvezie zraneného Muža v čiernom do indiánskeho tábora, zatiaľ čo Maeve je vykonávaná diagnostika. (HBO Max)

Recenze (30)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně ubylo zběsilé střelby, a kdyby celá epizoda vyprávěla jen indiánský příběh, klidně bych hvězdičku přidal, tvůrcům se však, bohužel, podařilo pokazit Williamovu postavu, takže se i po několika zásazích téměř půlpalcovými projektily tvářil jako mnohý našinec po dlouhém večeru u pípy, a to už na mě bylo trochu moc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dejovo síce nie tak nabúchané ako niektoré predošlé diely, zato emocionálne možno aj najsilnejšie. Konečne utíchli strelné zbrane, od ktorých mi už išli prasknúť ušné bubienky a trochu aj nervy a nastúpili old school dýky a indiánske mudrovanie. Dúfam, že nejde iba o dejovú odbočku, ale vzhľadom na otáznikový záver má každá linka, vrátane tejto, svoje pevné miesto v zložitej mozaike Westworldu. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě mě indiánská romance nějak zvlášť nechytla. A i když je jasné, že před velkolepým finále je potřeba zvolnit, a vysvětlit původ a důvod chování indiánů ve Westworldu, nějak zvlášť jsem to nehltal. Zatím asi nejslabší díl. ()

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět na západ od Westworldu. Takový skoro samostatný, skoro uzavřený spin-off budující mytologii Westworldu a napříč tomu, že děj skoro nikam neposunula je to jedna z nejlepších epizod vůbec. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka prerozprávaniu príbehu z pohľadu náčelnika "Stínu" sme sa dočkali jednej z najlepších častí, určite tej najlepšej v druhej sérii. Nad Wiliamom sa mračná zatiahli rovnako tak ako dnes nad dvomi filmovými znalcami a fanúšikmi počas dnešnej grilovačky, ale aj to prerušenie bolo na niečo dobré.Konečne sa dá dobre dýchať. Zapracovanie pôvodných obyvateľov bolo sporadické a trz na povrch vyplávali fakty o pôvode symbolu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která nemá žádný výrazný dopad na děj, ale přesto je plná emocí a tak husté atmosféry, že kdyby takové byly všechny epizody druhé řady, byly bychom u kvalit první série. To znamená, že se osmý díl druhé řady Westworldu povedl a já mu zvedám palec nahoru. A vy co seriál sledujete, dejte do komentářů vědět jak se vám tento díl líbil. :) 85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápady jsou občas fajn, příběh taky není úplně blbej, ale jako celek je to nesourodé a díky nevěrohodnému chování některých postav a obecně několika velkým nesrovnalostem v logice celého konceptu Westworldu, je to pro mě spíš zklamání. Možná je to díky vysoko nastavené laťce předchozí řady, nebo tím, že souběžně sleduji extra kvalitní seriály a ve srovnání s nimi prostě Wesworld neobstojí(např. Humans). ()

NightPorter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no, bylo sice hezky po 30 letech od jisteho Johna Dunbara oprasit starou lakotstinu, nicmene u pouze 10 dilneho serialu trosku zamrzi, kdyz se venuje celej 8. dil odbocce a hlavni dej se nikam nepohne... ()

LolopelS 

všechny recenze uživatele

Po minulej nelogickej vyvražďovačke a absolútne najhorších špeciálnych jednotkách som trošku stratil náladu na seriál. Po ôsmej epizóde to už neplatí. Absolútne úžasná vec, ktorá by sa nestratila ani ako samostatný film s pár úpravami a dodatkami. Až na jednu výčitku (prečo si ho na konci len tak odviedla?) absolútna chuťovka a opiát. ()

Reklama

Reklama