Reklama

Reklama

Westworld - The New World

(série)
Trailer 1
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2020, 8 h 3 min (Minutáž: 58–68 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Aaron Paul, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Lena Waithe, Katy O'Brian, Tessa Thompson, John Gallagher Jr., Tommy Flanagan (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (80)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jiné. Zatímco rozdíl mezi první a druhou sérií byl spíše ve stylu vyprávění a akce, tak ve třetí došlo k totální změně prostředí, ve kterém se odehrává. Na druhou stranu zase došlo ke spojení prvních dvou ve smyslu děje - filozofování a akce. Zde bylo obého celkem dost bych řekl. Trvalo mi díl či dva, než jsem tomu přišel na chuť a trošku se zorientoval, ale poté už vše šlapalo. Opět nebylo jasné, kdo je dobrý a kdo zlý, těžko někomu fandit. Každý měl svou pravdu a motivaci a ve své podstatě dávala i smysl a člověk s ní více či méně mohl souhlasit. Sympatie se tak přelévaly v průběhu dílů. Děj je opět celkem zamotaný, je třeba dávat pozor a být ve střehu. Ale velmi dobře vyprávěn, poutavě, zajímavě. Takže opět za 4*. Je to jiné, ale stále výborné. Nolanovi to řízení světa strojem trošku drtí makovičku - viz Lovci zločinců. Howgh! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je skvělá. První díl mě tedy trochu odradil, nebyla jsem si jistá, co od toho můžu čekat, ale od druhého dílu jsem se na to nechtěla přestat koukat. Bylo to tajímavé, originální a plné akce. Navíc skvělé obsazení a nové postavy, které celý příběh oživují. Oparvdu suprově vymyšlený příběh. Škoda Dolores, ale pořád doufám, že se v další sérii objeví znovu. Už nyní je jasné, že v další sérii bude dominovat Maeve, ale těším se na to. ()

Reklama

Damarus 

všechny recenze uživatele

Jen tu čtvrtou sérii natočte. Sice po úžasný první sérii a po těchhle průměrnejch dvouch dalších, má přízeň značně klesla, ale budu se koukat dál, páč se hrozně těšim jaký majstrštyky zase vytvoří pan Ramin Djawadi. Tenhle frajer dokáže nejen složit vlastní nádherný melodie, ale taky udělat z neposlouchatelnejch populárních (s)hitů poslední doby nádherný skladby, který maj svou eleganci a úroveň, za což ho obdivuju a miluju. Bez Ramina bych se až sem určitě nedodíval. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holt Jonathan není Christopher. Ve třetí sérii mi už úplně připadá, že "malej Nolan" vytahuje zvraty jak kouzelník králíky z klobouku, pořád je něco nového a tváří se to jako zápletka, o které bychom přeci měli již dávno vědět a my si toho přitom nejsme vědomi. Nechápu to a ztrácím se v tom, přísahám, že se budu snažit poctivě přečíst vše, co o třetí řadě najdu a kdybych našel text, který mi tenhle nelogický mišmaš vysvětlí, možná pak změním hodnocení. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne nechápem ako to že ma tretia séria najslabšie hodnotenie. Pritom sa mi páčila viac ako druhá určite. Síce dĺžka epizód sa mi zdala pridlhá ale osem zbehlo pomerne rýchlo, aj keď zmizlo pár postáv. Najmä Hopkins a Ed Harris, ale ten sa nachvíľu objavil. Stále sa na to pozeralo dobre. A celkovo hodnotím celý WestWorld za vydarený sci-fi seriál od hbo. 4* ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení třetí série probíhalo ve španělské Barceloně, Valencii a Gironě. (Epistemolog)
  • V tomto díle zazní píseň „Dissolved Girl“ od kapely Massive Attack a „Common People“ od kapely Pulp. (Epistemolog)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama