Reklama

Reklama

Lidé si kolem sebe staví nepropustné zdi. Vyzbroj se do života kladivem. (HBO Europe)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme opäť totálnu zmenu atmosféry, čo je spôsobené novým prostredím a návratom do Westworldu. Ocitáme sa vo Warworlde, i keď aj to je o niečo komplikovanejšie a my môžeme byť len radi, že sa Nolan rozhodol točiť vituálny svet na iný formát a nemusíme tak stále premýšľať nad tým, kde sa zrovna nachádzame. Každopádne som rád, že relatívne jednoduchá linka pilotu sa rozrastá, len aby to zas nebolo na konci až príliš prekombinované. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roztomilý easter egg s Drogonem :D aneb další přihřátí polívčičky, že příběhy ze Západozemí jsou jen dalším parkem Westworldu. I přes tuto hříčku je tento díl spíš slabším odvarem nabušeného pilotu ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do háje...jen tato epizoda dělá z filmů jako je Matrix, nebo Terminátor, večerníček pro prcky. Ti co kňučí, že je to překombinované...kdyby všichni uvažovali jen lineárně, nejspíš by lidstvo pořád házelo kamení na mamuty. Mozek je od toho, aby se používal. Díky bohu za inteligentní filmaře, jakými Nolan a Joy jsou a díky bohu za jejich víru, že má smysl namáhat se s vícevrstvými scénáři. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále mě dokáže udivovat ta úchvatná vizuální stránka seriálu. Maeve je výborná protiváha Dolores, akorát občas se její narativ hodně točí v kruhu a přichází únava materiálu. Zde to však nepřišlo i díky změně prostředí. Těším se na další část. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda zabývajicí se postavami, jež minule buď prostor nedostali a pokud ano, tak minimalní, diváka opětovně přivítává za hranice ohraničeného parku/ů s návratem nesmazatelného pocit, že jste konzistentně bullshitováni ze strany autorů a to se nám, fanouškům, velmi líbí. Zároveň je tento prvek zatím znatelně prohlédnutelný, ale věřím, že se po pár epizodách toto klubíčko znovu zamotá a člověk se bude v časových rovinách orientovat s pomocí internetu. The war is near a jsem velmi zvědav, jakým směrem se to ještě vyvine, nýbrž mi to zatím připadá na Westworld velmi prosté. P. S. Krásný easter egg, jenž funguje na více rovinách než jen vizuální, hehe. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to převážně rozestavování figurek pro letošní hru, i tak toho ale druhý díl nenabízí málo i sám o sobě. Ať už je to další malá scenáristická smyčka (ovšem s novým zvratem), krásná výprava nového parku, parádní kamerová práce několika scén nebo výborné cameo. A samozřejmě Djawadiho neselhávající hudba, s tradičnějším klavírem i novými, modernějšími elektronickými motivy. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomuhle říkám mazec. Tak nějak chápu, že se budeme věnovat celou epizodu jiné postavě a NIKOHO z první řady prakticky neřešíme. Navíc “warworld”? Ten mě dostal. Plus posun v servírování odpovědí... pozn. ta třešinka na dortu ve formě “otření se” o Trůny (pojmenované takticky jako park #4) je doslova geniální. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku kosaty start a simulacia v simulacii. Haluzny, zasekany drak z GoT, co mal ist ku kupcovi do Kostariky :) Cassel ako Serac bude istotne stavka na istotu - vyborny herec. Mozne zavery sa uz rysuju. Uvidime. Tesim sa na navrat k povodnej linii z prveho dielu. Slabsie stvorhviezdie. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec to zachránil. Epizoda o Maeve jakožto o hlavní účinkující, nudila. Kazila mi život celou druhou sérii a teď jednu celou epizodu. Naštěstí už jí někdo zavřel držku a konečně bude prospěšná (na duel mezi ní a Dolores, se těším jako Zeman na čínskou polévku od Putina). Sjednocení Bernarda a Stubbse taky zlepšilo dojem, ale jednoznačně to chce Aarona, jeho cute robůtka na stavbě a skutečný svět. Jakkoliv se vracet do simulace, už je ztráta času. ()

PrezidentRickS. 

všechny recenze uživatele

Za moment, kdy se tam objevili ty dva pitomci z GoTu bych dal tři*.... naštěstí se v následující vteřině objevil Drogon a o hvězdičku to vytáhl. Kdyby ty dva patlaly ve stejným záběru sežral, je to za plný počet. ()

Reklama

Reklama