Reklama

Reklama

Jednoducho povedz nie. (HBO Max)

Recenze (27)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část, která se naprosto vymyká kompletnímu vyznění seriálu. Zcela vytržena z kontextu. Jakoby jste začali číst Harry Potter od šestého dílu. Nechápu, co zde tvůrci vyváděli. Dali si tu drogu, sepsali si scénář, pak ho vyhodili do vzduchu, pochytaly pár stránek a ty přetavily v epizodu. Moje nadšení z třetí sezóny bylo polito vodou z ledovce a budu hodně přemýšlet, jestli ji mám vůbec dojet do konce. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eeee, sakra...v případě Westworldu mám raději ten soustředěný a chirurgicky přesný scénář, jaký měly předchozí epizody. Droga Žánrovka mě po té luxusní čtvrté epizodě dost otrávila. Tyhle tripové výlety mě prostě ve filmech většinou nebaví. Navíc mi tam zaskřípalo, že Dolores schytala několik kulek a ani nemrkla, kdežto ve druhé epizodě skončila v sanitce. Tvůrci se v tom začínají dost motat. Pokud má umělá inteligence lidské motivy a touhy...není to zrovna vrchol originálního přístupu. Jsem velký fanoušek Nolana i Joy, ale ne nekritický. Přesto... i tentokrát je tady silný moment s přesahem. Snad byla tato epizoda jen úlet a tvůrci mají připraven závěr, který bude stát za to. ()

Reklama

Mukade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ehm hm hm xD, trápna auto naháňačka s pomalučkou rýchlosťou za doprovodu Wagnerovej (v titulkoch napísali) vážnej hudby, well, to sa nepodarilo, ugh. Niekto si myslel že fukne tam niekde takúto hudnu a už to bude ktovieako advanced. .............. Bola tam jedna skvelá myšlienka: "Now you are going to see, that the system isn't the prison, but you are." ()

LND 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když byla jen jedna série, byla mojí nejoblíbenější epizodou The Bicameral Mind. Ve druhé sérii ji překonala The Riddle of the Sphinx. A i ta byla nyní sesazena právě epizodou Genre. Tvůrci ukazují, že to stále mají kam posouvat. Honička v autech za doprovodu Jízdy valkýr od Richarda Wagnera byla naprosto geniální. Jinak Serac je skvělý záporák, který v podobě "velkého bratra" až dosud působil téměř nezranitelně. Ale nemůžu se zbavit otázky, jestli Dolores je skutečně ta, které máme fandit. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, v ktorej si pozorný divák spomenie aj na Apocalypse Now od Francisa Coppolu či The Shining Stanleyho Kubricka. Obavy, ktoré som mal z toho že sa dej bude odohravať v "skutočnom" svete boli zbytočné, tretia séria zatienila druhú a mám čím ďalej tým silnejší pocit že bude tou najlepšou ktorú Westworld priniesol. ()

Galerie (8)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama