Reklama

Reklama

Hovoria vám ľudia často, že potrebujete terapiu? (HBO Max)

Recenze (10)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda toho nabídla hodně, ale právě v tom se utopila. Zbytečně se pospíchalo, každý dostal trošku svého času, výsledek však působil rušivě, hekticky. Zrovna tady se dalo s linkami více vyhrát a v tomto světle se minulá epizoda ještě více jeví jako krádež stopáže, která se dala využít efektivněji a hodnotněji. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie až tak dejovo nabúchané, ako povedzme predchádzajúce dve časti. Neriešia sa zatiaľ následky Doloresinho činu medzi obyvateľstvom, ale obchodné záležitosti okolo Delosu, respektíve následné odhalenie krtka a pokus o jeho likvidáciu. No a tu mám trochu problém. Serac chce dotyčnú podľa slov jeho ľudí živú, ale tí po nej strieľajú ako šialení a bohvie prečo sa ani nevedia trafiť. Tak chce ju Serac živú alebo nie? Najzaujímavejšou pasážou epizódy je asi Williamov pokec so sebou samým sebou vo viacerých podobách vo virtuálnej realite. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná emancipovaná afroamerická žena porazí bielych nacistov v úvode a silná emancipovaná afroamerická žena potazí bielu mužskú ochranku v závere a vstane ako bájny Fénix z popola. Aby to nebilo až tak do očí tak vo vyťahu porazi aj jedného ochrankára svojho druhu ale predtým dokonalosť žien sama o sebe krívkajúca postrieľa berettou ochranku ktora ju ani raz nezasiahne samopalmi Uzi...človek si nevdojak spomenie na paródiu s Charliem Sheenom Horúce strely 2 a pokazi to dojem aj z pekneho stretnutia so Seracom či Williamove rodinné stretnutia. K dokonalosti trochu chýbalo ale predohra k veľkemu finále celkom viac ako dobrá. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějově velmi bohatá a dynamická epizoda plná akce a šokujících zvratů v ne tak dokonalém provedení, jaké by se dalo, zbytečná rozjuchanost bohužel převažuje značný dějový posun a dehonestuje jeho funkčnost. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako opravdu není co vyprávět že musím sledovat psycho-sezení Williamů? Navíc ještě více podtrhující nevhodnost výběru herců jedné postavy (dítě nemá bradavice na tváři, pak se mu zázrakem vyraší a na stará kolena zase zmizí...). Asi zcela běžné jsou nehořlavé obleky a teorie multiplikované Dolores dostala zásdní trhliny v logice. Seriál se prostě začíná opájet sám sebou a kouzlo propracované podívané je pryč. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda, ze postoj postavy Maeve jej predstavitelke neverim. Multi-William-ove terapeuticke sedenie bol riadny WTF moment. ;) Serakove rosady vo firme boli fajn, ale uz ma s tym hologramom nudi. Zaver bol drsny. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc mě opět nenadchla simulace Maeve a ani terminátorský styl Hale (nebo spíš Dolores), kterou trefil ultraprofesionální bezpečnostní tým snad jednou nebo dvakrát a její každá kulka naopak zamířila správně. Naštěstí to zachránila finální grilovačka. ()

Reklama

Reklama