Reklama

Reklama

Westworld

(seriál)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, (2016–2022), 35 h 28 min (Minutáž: 48–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Sidse Babett Knudsen, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Ed Harris, Shannon Woodward, Luke Hemsworth (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(36)

Seriál inspirovaný stejnojmenným filmem z roku 1973, který napsal a natočil Michael Crichton, pojednává o futuristickém zábavním parku obydleném robotickými bytostmi. Vítejte ve Westworldu! Poznejte svět, který uspokojí všechny vaše touhy... Dramatický seriál z produkce HBO je temnou odyseou, která nás zavede do počátku umělého vědomí a evoluce hříchu. Westworld nám představí svět, kde se protíná blízká budoucnost s minulostí, s níž se dá dle představivosti manipulovat. Svět, ve kterém lze splnit každou lidskou touhu, ať už ušlechtilou, nebo zvrhlou. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele kocik1 k tomuto seriálu (12)

Westworld (2016) 

Velké navoněné nic. První a poslední díl a mezi nimi 8 dílů vaty. ()

Labyrint (2016) (S01) 

Nuda v zábavním parku vůbec není zábavná a snaha o pseudofilozofický rozměr spíše než potěší, otráví. Deset dílů je jako formát na tohle téma moc a tak je seriál vyplněn hluchou vatou a pseudomoudry, pod nimiž se naprosto ztrácí původní myšlenka, byla-li tam vůbec nějaká. Já po ní pátrat rozhodně nehodlám. ()

První výtvor (2016) (S01E01) 

Na začátku těžký maglajs, ve kterém se těžce orientuje, ale postupem času, kdy má člověk pocit, že "tohle jsem už přece jednou viděl", se nedovtipovi rozsvítí a děj začíná pomalu zapadat. Bude to o degeneraci společnosti alá Černé zrcadlo, jenom jinak pojaté. Jsem zvědavá. ()

Pod slupkou (2016) (S01E02) 

Pokud tenhle díl vynecháte, o nic nepřijdete. Přijde mi, že v něm vlastně není nic nového a je určen hlavně pro diváky s IQ pod tři cifry, kteří nepochopil,i o co zhruba půjde, už v jedničce. ()

Zběh (2016) (S01E03) 

Konečně se něco začíná dít. A to něco se mi vůbec nelíbí. Fakt si nedovedu představit, že bych někdy natolik zdegenerovala, abych se bavila takhle.....Navzdory skvělé výpravě seriál ale na vyvážený a skvěle vypointovaný Black Mirror, zabývající se obdobnými tématy, asi mít nebude. ()

Disonanční teorie (2016) (S01E04) 

Nuda v Brně, navzdory všem přestřelkám a náznakům se nic neděje.Dlouhá cesta k cíli a konec v nedohlednu. ()

Contrapasso (2016) (S01E05) 

Díl od dílu napětí klesá a stoupá nuda. Nevadí mi filmy nebo seriály, kde se hlavně mluví a nic se neděje. Jenže tady se toho moc neděje a mluví se hlavně o ničem. Což je vražedná kombinace. ()

Sabotér (2016) (S01E06) 

Otázek je čím dál víc a odpovědi mě zajímají čím dál míň. A to i s ohledem na to, že tenhle díl narozdíl od předchozích dvou nebo tří přece jenom byl alespoň trochu o něčem. ()

Optický klam (2016) (S01E07) 

Ani zvrat na konci mě nepřesvědčil o tom, že to není nudný (sic drahý) projekt. ()

Zapomenout (2016) (S01E08) 

Za mě pořád stejně o ničem. Dívám se jen kvůli příteli, kterého to z pro mě nepochiopitelných důvodů baví. ()

Bikamerální mysl (2016) (S01E10) 

Tak to máme konečně za sebou. Asi by se čekalo, že zvolám "Voala!! To teda bylo překvapení a ten hluboký podtext."A já si řílám je, proč jsem proboha musela čekat 10 zmatených dílů a prokokousávat se tak dlouho omáčkou s knedlíkem, když omáčku ani knedle nemám ráda a pustila bych si nejradši hned do masa. ()

Související novinky

Jason Bateman natočí netradiční western

Jason Bateman natočí netradiční western

31.01.2023

Žánr sci-fi westernů proslavil filmový Westworld z roku 1973, nutno ovšem podotknout, že od té doby se objem filmů v tomhle žánru příliš nezvětšil, v 2011 navíc fandové dostali obří facku v podobě… (více)

Seriál Westworld byl nečekaně zrušen

Seriál Westworld byl nečekaně zrušen

05.11.2022

Přestože měli tvůrci seriálového Westworldu Jonathan Nolan a Lisa Joy potvrzenou pátou a finální řadu jejich sci-fi seriálu, HBO od plánů nakonec upustila a projekt tak byl oficiálně zrušen. Popravdě… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Tvůrce Westworlu natočí pilot Falloutu

Tvůrce Westworlu natočí pilot Falloutu

09.01.2022

Jonathan Nolan, bratr slavnějšího Christophera Nolana a zároveň zkušený televizní veterán, jenž má na kontě věci typu Lovci zločinců nebo v titulku zmiňovaný Westworld a rovněž pomáhal psát scénáře k… (více)

Reklama

Reklama