Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co byste dělali, kdybyste dostali krabici sušenek ve tvaru zvířátek, které mají kouzelnou moc proměnit vás v jakékoli zvíře? Owen Huntigton žije pouze prací, jen těžko hledá čas na svou ženu a malou dcerku. A pak to přijde, Owen zdědí cirkus po svém strýčkovi. Tohle by mohla být šance na změnu, na dobrodružství a zábavu, na opravdový rodinný život. Malý cirkus je ale na pokraji krachu, nestíhá konkurenci obrovského zábavního řetězce, klauni, akrobati a další už jsou postarší a leccos je bolí. Tohle dědictví se zdá být spíš prokletím a pohromou, ale pak Owen objeví starobylé tajemství strýčka Boba. Krabici s kouzelnými sušenkami, které mohou proměnit člověka ve zvíře. A najednou je tu plno zvířat, která tančí, zpívají a předvádějí akrobatické kousky - a pak se s pomocí sušenky znovu promění do lidské podoby. Nic jim nemůže zabránit v úspěchu a oživit zašlou slávu! Nebo ano? Je tady totiž ještě Horatio, zákeřný bratr strýčka Boba, který chce kouzelný cirkus jen pro sebe. A aby ho získal, je schopen udělat úplně cokoli. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (17)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozně laciný animák, který ani nemá potenciál bavit a zaujmout kohokoli jiného než ty nejmenší, jelikož se tu vše děje tak trapně, že je občas bolest to až sledovat. Na druhou stranu možná dobře chvílemi za tu občasnou bolest, protože jinak je to nekonečná nuda k nepřečkání. Takhle jsem z toho občas měl nějaký dojem, když už nic jiného. Od pohledu mě zaujal námět s kouzelnými sušenkami, jenže ten je víc využitý až v poslední čtvrtině filmu, přičemž předchozí tři čtvrtiny jsou hlavně o krachujícím cirkusu a dvou chudácích, co cirkus opustili kvůli... vlastně ani nevím, aby dostal on dostal uznání od jejího otce, ale vše se stane tak idiotsky. že to doteď nechápu. Vůbec to celé působí jako rychlokvaška, na které chtělo pár lidí rychle a jednoduše vydělat, jinak si existenci něčeho tak zbytečného a trestuhodně odfláknutého nedokážu vysvětlit. 1* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rovnou doporučuji přeskočit 20 minut jelikož je to o ničem , ale pak přiznejme si to na rovinu zápletka je stupidní chování postav je na nulové úrovni scénář to asi ani nemělo chybí zde jakákoliv sebereflexe a celkově je to cílené tak na 5 leté děti nicméně závěr a ta scéna kdy se promění poprvé je na vysoké úrovni a film zachraňuje. Jediná vedlejší záporná postava co za něco stojí je ten liliput bohužel má zhruba 10 minut prostoru. Jinak to , že ta kočka a pes budou něco víc jsem odhadl hned na začátku a Stallone se zde teda předvedl celou dobu opakuje jen rakeťák a na konci začne valit jakési hovna. 40 procent. P.s. kde zmizela ta Esmeralda? P.s. 2 ta malá holka vypadá úplně stejně jak hlavní hrdinka animáku Až na měsíc. ()

Reklama

pida8 odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v úmyslu někdy psát vlastní hodnocení na ČSFD, ale tenhle film mne donutil. Viděl jsem hodně, dokážu pochopit, co se líbí dětem na animácích, co mně přijdou stupidní, ale tohle jsem opravdu nepobral. Přitom námět a animace špatné nebyly. Totálně děravý scénář, poslepovaný nelogický děj a uřvaná nuda. Lidem na halucinogenech by mělo být zakázáno natáčet filmy. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milá a zaujímavá rozprávka, ktorá síce opäť omieľa zvieratkovský motív, avšak robí to sofistikovanejším spôsobom ako väčšina ostatných. Tento animák stojí hlavne na farebnosti, na milých postavičkách a celkovo skvelých animáciach, takže cieľovému publiku to určite ulahodí. Pre mňa ako dospeláka je to taký ok animák na jedno použitie. 60 % ()

pipapa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu přes čáru! Určitě ne pro děti! Tenhle zběsilý a neustálý řev a chaos s podivným dějem poberou těžko dospělí, natož děti. USamerická filmová klišé nacpaná do jednotvárně únavné animované USamerické megalománie. Ca. po půl hodině jsem to vzdala a myslím, že většina dětí to vzdá ještě rychleji. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 na Mezinárodním festivalu animovaného filmu v Annecy ve Francii. (BMW12)

Reklama

Reklama