Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co byste dělali, kdybyste dostali krabici sušenek ve tvaru zvířátek, které mají kouzelnou moc proměnit vás v jakékoli zvíře? Owen Huntigton žije pouze prací, jen těžko hledá čas na svou ženu a malou dcerku. A pak to přijde, Owen zdědí cirkus po svém strýčkovi. Tohle by mohla být šance na změnu, na dobrodružství a zábavu, na opravdový rodinný život. Malý cirkus je ale na pokraji krachu, nestíhá konkurenci obrovského zábavního řetězce, klauni, akrobati a další už jsou postarší a leccos je bolí. Tohle dědictví se zdá být spíš prokletím a pohromou, ale pak Owen objeví starobylé tajemství strýčka Boba. Krabici s kouzelnými sušenkami, které mohou proměnit člověka ve zvíře. A najednou je tu plno zvířat, která tančí, zpívají a předvádějí akrobatické kousky - a pak se s pomocí sušenky znovu promění do lidské podoby. Nic jim nemůže zabránit v úspěchu a oživit zašlou slávu! Nebo ano? Je tady totiž ještě Horatio, zákeřný bratr strýčka Boba, který chce kouzelný cirkus jen pro sebe. A aby ho získal, je schopen udělat úplně cokoli. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (17)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Animal Crackers" ma nakoniec ozaj celkom príjemne prekvapili. Pravdou je, že som videl len postery a nevedel som, čo si mám myslieť. Vyzeralo to na ďalšiu animovanú komédiu so zvieratami. No teraz čo som si ten film pozrel a reálne videl o čom to bolo, myslím si, že som ostal vskutku spokojný. Príbeh má svoje klišé a rozhodne by sa tam dali nejaké veci upraviť. Miestami humor nebol silnou stránkou filmu, no čo ho podľa mňa silne pretláča je hlavná myšlienka rodiny, veľmi dobré animácie a akcia, ktorá na konci absolútne graduje a neustále ma to bavilo. Okrem toho mám pocit, že všetci herci boli do svojich rolí zvolení skvele. Ian McKellen ako hlavný zloduch je super, Danny DeVito ako malý tučný klaun je skvelá voľba, Emily Blunt ako milá manželka funguje super, John Krasinski ako hlavný hrdina je skvelý, Sylvester Stallone ako Bulletman, Patrick Warburton ako kolega, ktorý má väčšie ego a narcizmu než rozumu... všetci tu boli zvolení skvele a veľmi dobre vedia svoje role pretlačiť. Ako celok to mohlo byť vtipnejšie, a možno sme mohli niektoré časti (najmä z práce vo farbrike) vypustiť, no celkovo ma film potešil, užil som si ho a rozhodne si myslím, že stojí za pozornosť. Rozhodne nie je super, no na malé ranné sobotné uvoľnenie to stačí. Hodnotenie: B ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nekonečně nudný animovaný film z cirkusu, kde se lidé proměňují ve zvířata? Ano, i to jde s absencí nápadů a talentu zvládnout. V pár scénách jsem uvažoval i o druhé hvězdičce, ale na to byl celý tenhle trapas příliš dlouhý. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Křupaví mazlíčci nejspíš nikdy neudělají díru do světa na poli svého žánru, jelikož disponují poněkud jednodušší animací, nicméně nabízí vcelku originální námět, který sice lehce zastiňuje množství klišé poučných scén, avšak na druhou stranu příběh neurazí a v závěru nabízí i překvapivý plot twist. Kdo by si nepřál mít kouzelné sušenky, které člověk promění v různá zvířata? Vedle humorných momentů nabízí film v posledních minutách i pěknou dávku akce, která i přes svůj předvídatelný charakter napne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozně laciný animák, který ani nemá potenciál bavit a zaujmout kohokoli jiného než ty nejmenší, jelikož se tu vše děje tak trapně, že je občas bolest to až sledovat. Na druhou stranu možná dobře chvílemi za tu občasnou bolest, protože jinak je to nekonečná nuda k nepřečkání. Takhle jsem z toho občas měl nějaký dojem, když už nic jiného. Od pohledu mě zaujal námět s kouzelnými sušenkami, jenže ten je víc využitý až v poslední čtvrtině filmu, přičemž předchozí tři čtvrtiny jsou hlavně o krachujícím cirkusu a dvou chudácích, co cirkus opustili kvůli... vlastně ani nevím, aby dostal on dostal uznání od jejího otce, ale vše se stane tak idiotsky. že to doteď nechápu. Vůbec to celé působí jako rychlokvaška, na které chtělo pár lidí rychle a jednoduše vydělat, jinak si existenci něčeho tak zbytečného a trestuhodně odfláknutého nedokážu vysvětlit. 1* ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Závratná nuda, kde všechny deti v kine 3-7let, postupne ožívaly nudou, skakali po schodech, chodili čůrat, bavili se s rodiči. Scénky pro dospělé snad převažovaly visuál pro kindery! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rovnou doporučuji přeskočit 20 minut jelikož je to o ničem , ale pak přiznejme si to na rovinu zápletka je stupidní chování postav je na nulové úrovni scénář to asi ani nemělo chybí zde jakákoliv sebereflexe a celkově je to cílené tak na 5 leté děti nicméně závěr a ta scéna kdy se promění poprvé je na vysoké úrovni a film zachraňuje. Jediná vedlejší záporná postava co za něco stojí je ten liliput bohužel má zhruba 10 minut prostoru. Jinak to , že ta kočka a pes budou něco víc jsem odhadl hned na začátku a Stallone se zde teda předvedl celou dobu opakuje jen rakeťák a na konci začne valit jakési hovna. 40 procent. P.s. kde zmizela ta Esmeralda? P.s. 2 ta malá holka vypadá úplně stejně jak hlavní hrdinka animáku Až na měsíc. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Príliš sterilný a príliš priemerný animák, ktorý neexceluje ani v príbehu, ani v technickom spracovaní, ani vo vtipe, ani v ponaučení a ani v zameraní na konkrétne publikum. Osemročná dcérka to brala viac ako ja, ale to je normálne. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Zaujme alespoň námětem. Jsou i lepší a vtipnější pohádky. Mě by zajímalo proč je strýček Bob a tetička Talia, když jim je Owen tak podobný, a cirkusový bratři dalšího bratra neměli. ()

pipapa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu přes čáru! Určitě ne pro děti! Tenhle zběsilý a neustálý řev a chaos s podivným dějem poberou těžko dospělí, natož děti. USamerická filmová klišé nacpaná do jednotvárně únavné animované USamerické megalománie. Ca. po půl hodině jsem to vzdala a myslím, že většina dětí to vzdá ještě rychleji. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba. Skvělý trhák pro děti. Když jsem byla dnes v kině s rodinou na tomto filmu, hodně jsme se nasmáli. Dojemný, vtipný, dobrodružný a napínavý film, který vdechne cirkus do duše každému dítěti. A samozřejmě i rodičům smaže na chvíli starosti z hlavy. Animace moc pěkná, hudba skvělá a herci též. Dávám pět hvězdiček :). ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Křupaví mazlíčci vlastně nejsou nijak originální. Vychází z klasických příběhů animáků - někdo něco upadajícího zdědil a chce se toho zbavit. Jenže místí obyvatelé pak nakonec nového majitele přesvědčí, že by si měl nově nabytý majetek ponechat. V tomto případě jde o cirkus. Tvůrci reflektují fakt, že 21. století původním cirkusům nepřeje, spíše naopak. Cirkusy jsou nemilosrdně na vymření... Původní dabing měly na starost opravdu zajímavá jména - Ian McKellen, Emily Blunt, Danny DeVito nebo hvězdný Sylvester. Ve srovnání s jinými animovanými filmy nám kritéria a nároky pochopitelně rostou. Přeci jen se trh s těmito filmy rozrostl a přibývá jich mnohem víc než hub po dešti. A objevují se opravdu výborné. Tento snímek je ovšem málo vtipný, chybí mi více nápadů, než jen samotné proměny ve zvířata a dál? Dál nic. Zůstalo jen u původního nápadu, mě se líbila částečně hudba. Scott Christian Sava si tu střihl hned trojí roli a ve všech se objevil prvně, režisér má pouze Legendu o Mulan, neviděl jsem, ale je dobře hodnocená. Umístění do cirkusu originální je, ale samotný příběh je slabý jak anglický čaj o půlnoci. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milá a zaujímavá rozprávka, ktorá síce opäť omieľa zvieratkovský motív, avšak robí to sofistikovanejším spôsobom ako väčšina ostatných. Tento animák stojí hlavne na farebnosti, na milých postavičkách a celkovo skvelých animáciach, takže cieľovému publiku to určite ulahodí. Pre mňa ako dospeláka je to taký ok animák na jedno použitie. 60 % ()

pida8 odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v úmyslu někdy psát vlastní hodnocení na ČSFD, ale tenhle film mne donutil. Viděl jsem hodně, dokážu pochopit, co se líbí dětem na animácích, co mně přijdou stupidní, ale tohle jsem opravdu nepobral. Přitom námět a animace špatné nebyly. Totálně děravý scénář, poslepovaný nelogický děj a uřvaná nuda. Lidem na halucinogenech by mělo být zakázáno natáčet filmy. ()

Reklama

Reklama