Reklama

Reklama

Tajný život K.C.

(seriál)
  • USA K.C. Undercover (více)
Trailer
Akční / Komedie / Rodinný
USA, (2015–2018), 30 h 48 min (Minutáž: 21–50 min)

Tvůrci:

Corinne Marshall

Hudba:

Bert Selen

Hrají:

Zendaya, Veronica Dunne, Kamil McFadden, Trinitee, Tammy Townsend, Kadeem Hardison, James DiGiacomo, Connor Weil, Ross Butler, Kara Royster, Sherri Shepherd (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(76)

Přímá a sebevědomá držitelka černého pásu a génius na technologie zjistí, že jsou její rodiče špióni a očekávají od ní, že půjde v jejich šlépějích. Středoškolská studentka K.C. Cooper v přestrojení za tajného vládního agenta! I když má k dispozici nejnovější špionážní pomůcky, má se hodně co učit o tom, jak být špionem, včetně toho, jak udržet tajemství o svém úkolu před svou nejlepší kamarádkou Marisou. K.C. se společně se svými rodiči Craigem a Kirou a mladšími sourozenci Erniem a Judy (humanoidní robot) snaží žít normální rodinný život, zatímco se věnují tajným misím, blízkým i vzdáleným, aby zachránili svět. (Disney Channel)

(více)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele

Zendaya, která má s televizí zkušenosti již od útlého dětství, už tehdy v tomhle oddychovém televizním pitvoření prokazovala nemalý talent. Horkou jehlou šitý produkt stanice Disney Channel. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem asi čtyři díly a jako u jednoho z mála seriálů jsem přesvědčena, že nebudu mít výčitky, že bych hodnotila odpadem unáhleně. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Caramel hot teenage math genius Spy? No to mu jsem nemohl odolat. Výzva přijata. Rád bych vám, řekl, že jsem to vydržel celý díl. Všechno to debilní křenění, kecání, přehrávání, pitvoření a hloupé gagy i pro 8 leté nartěnkované holčičky...... Nevydržel: to si radši budu honit u Lasií, nebo u Inženýrský odysey. Žádnej smysl to nemá, nebylo to ani v úmyslu, krom toho, že to má na Disney Channel zaplacnout nutnou programovou část mezi reklamama. Ano, pokud se na to v duchu ptáte, vůbec se za to nestydím, že hodnotím, něco, co ani nedokoukám. Jsou věci, na které Vám stačí 5 minut a už o nich víte, že jdou mimo Vás i hlavně mimo cokoliv, co v životě hodnotí alespoň jednou hvězdou. Táhni do pekel ty umělá Disney sračko. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

První série mě při mém ranním rituálu (snídaně, Dobré ráno na ČT a v 7:00 přepnout na tentokrát tenhle seriál na ČT:D) stála docela dost přemáhání. Druhá už se mi začala dost líbit. No a třetí série, minimálně od druhý půlky? To už bylo skoro na 4*. Zvedla se úroveň humoru, hlavně díky K.C. nejlepší kamarádce "blbce" Marise a skvěle sarkastický dětský humanoidní robotce, která se stala členem rodiny, Judy. Souboje už nevypadaly jako rozcvička v mateřince, dialogy se vyvinuly, zkrátka ten seriál krásně dospěl ... do puberty :D ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů a musím říct, že občas mě něco pobavilo, což jsem ani moc nečekal. K dokonalosti to má ale pořád hodně, hodně daleko. 45% ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychový sitcom se sympatickou hlavní hrdinkou a atraktivním námětem. Nemám v oblibě ty dnešní Disney seriály, ale tohle mi připadá fakt slušný a není to tak blbý, jako jiné věci typu: Jonas, Hannah Montana apod. Určitě to stojí za zkoušku, když si chce člověk na chvilku spočnout a zasmát se. A funguje to. Všechny postavy Vás zabaví a pobaví. Btw. Ernie je k popukání ! ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Pitvoření hlavních dětských představitelů je určeno věkové kategorii 5-8 let, o něco lepší vyznívá slovní humor, určený pro kategorii 8-12 let.. Prostě další Disney výrobek pro děti. ()

Reklama

Reklama