Reklama

Reklama

Tajný život K.C.

(seriál)
  • USA K.C. Undercover (více)
Trailer
Akční / Komedie / Rodinný
USA, (2015–2018), 30 h 48 min (Minutáž: 21–50 min)

Tvůrci:

Corinne Marshall

Hudba:

Bert Selen

Hrají:

Zendaya, Veronica Dunne, Kamil McFadden, Trinitee, Tammy Townsend, Kadeem Hardison, James DiGiacomo, Connor Weil, Ross Butler, Kara Royster, Sherri Shepherd (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(76)

Přímá a sebevědomá držitelka černého pásu a génius na technologie zjistí, že jsou její rodiče špióni a očekávají od ní, že půjde v jejich šlépějích. Středoškolská studentka K.C. Cooper v přestrojení za tajného vládního agenta! I když má k dispozici nejnovější špionážní pomůcky, má se hodně co učit o tom, jak být špionem, včetně toho, jak udržet tajemství o svém úkolu před svou nejlepší kamarádkou Marisou. K.C. se společně se svými rodiči Craigem a Kirou a mladšími sourozenci Erniem a Judy (humanoidní robot) snaží žít normální rodinný život, zatímco se věnují tajným misím, blízkým i vzdáleným, aby zachránili svět. (Disney Channel)

(více)

Zajímavosti (2)

Kluci na povel (2014) (TV film)

  • Je to jediný případ, kdy Zendaya (Zoey) během svého působení na Disney Network hrála v něčem, co se nevysílalo ve stejnou dobu jako hraný seriál, jehož byla součástí. Film Kluci na povel (2014) měl premiéru po poslední epizodě seriálu Na Parket! (od r. 2010) a před první epizodou seriálu Tajný život K.C. (od r. 2015). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama