Reklama

Reklama

Teroristé hrozí zničením lidstva a důstojníci ONI se tak musí spojit se Sedrany, aby zachránili vesmír. Bude však nutné učinit oběti. (Universal Channel)

Recenze (23)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chapter One: Pravá déčková sci-fi bída jako od SyFy v tak tragických kulisách a s tolika špatnými herci a lobotomickými dialogy, až se mi z toho dělá blivno. Ridley Scott kde? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Videl som to ako jeden film a bol som spokojný. Úvod i finále robia z klasickej survival zaležitosti na neznámej planéte niečo viac. Príbeh je pozvoľný, ale celkom dobre funguje práca s chraktermi postáv. Stále cítite, že ide o "len" o akúsi časť väčšieho celku (univerza), ale určite lepšie ako DEAD SPACE. MUTANT CHRONICLES bol o niečo hutnejší a akčnejší film, ale Halo: Súmrak mu šliape na päty... Nečakajte ďalšieho RIDDICKA ani VESMÍRNU PECHOTU a budete sa baviť... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasické béčkové sci-fi sloužící jako doplněk ke stejnojmenné hře, kterou jsem sice ještě neměl šanci vyzkoušet, ale nemůžu říct, že by mě to po zhlédnutí Nightfall nenalákalo. Přímočarý survival, levní herci vs. velmi slušná výprava, nějaká ta akce proti Goa'uldím symbiontům a na svou cenovou kategorii parádní efekty. A k mému překvapení je to i dějově samostatně stojící film. Hodnocení okolo 50% by si to rozhodně zasloužilo. A Ridley Scott jako výkonný producent u takto lacinného filmu mě překvapil. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Jemine, čo toto bolo zase za sr*čku? Keď už si človek myslí, že súčasnú sci-fi seriálovú tvorbu od Syfy nemôže nič tromfnúť, príde Halo Nightfall, aby ukázalo kde je absolútne dno. Chápem, že to nie je určené do televízie, ale pre majiteľov XBoxu, takže do toho nikto nevrazí vyšší rozpočet, ale čo pod tým preboha robí podpísaný Ridley Scott? A vôbec aký ma zmysel točiť takýto treťotriedny Céčkový sci-fi seriál?! Pre koho má byť niečo takto lacné vlastne určené? Veď to musí uraziť aj hardcore fandov hernej série. Otrasní herci, priblblý scenár, debilná zápletka, ohavné triky vyrenderované snáď na Windows 95, jednoducho celé zle. Pri tomto sa nedajú skúsnuť ani tie skromné 20 minútové epizódy. Tá hviezdička len z ľútosti a za to, že som herný fanda. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem si urovnal myšlenky a po zhlédnutí Halo Forward Unto Dawn musím hodnocení snížit,protože oproti němu to nebylo dobré.Herecké výkony byly v Nightfallu docela mdlé kromě Lockea a i kulisy nic moc.Je pravda,že na seriálu není moc vidět ta propracovanost,která je pro Ridleyho Scotta typická.Asi se při natáčení moc nedíval,co kolem něj ti lidé vytváří za "slátaninu".Snažil jsem se k filmu být mírnější coby fanoušek série Halo,ale prostě to nejde.Za snahu a občasné dobré momenty dávám 50%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

OK, jako promo k vydávané konzolovce proč ne. Vypadá to lacině, ačkoliv to má pár triků, ale příběhově je to tak nenápadité, jak jen to nenápadité může být. A tím to končí. Pět promo dílů navazujících navzájem v jeden děj a druhý den o tom už nebudete vědět (doslova - jeden večer jsem to dokoukal na tabletu a druhý den ráno si na to vzpomněl až poté, co jsem uviděl soubory stále na disku PC: "Aha, já vlastně viděl tohle..." :) //PS: Doporučuji Halo 4: Forward Unto Dawn, také sice žádný zázrak, ale alespoň to má atmosféru, byť jsou hlavními postavami dětští kadeti. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak jsem čekal a čekal a.....nedočkal se. Hrozně jednoduchá zápletka s bandou natvrdlejch vojáků, kdy IQ se odstěhovalo na vedlejší planetu. Největší propadák série Halo! 20% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

38%? Veľmi malo. Aspoň tých 50 to má. Herná séria Halo je legendou xboxu. Samého ma to nikdy nebavilo, ale aspoň trojka a teraz halo 5 ktoré som prednedávnom prešiel sú skvelé hry. Tento lacný film tak skvelý nebol ale určite by som ho nezatratil. Pozrieť sa dal. Fanúšikovia budú spokojní. Ešte treba spomenúť že sa na tom podieľal Ridley Scott a že sa nejedna o seriál ale o celovečerný film. 3* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda preškoda, že to nešlo cestou Forward Unto Dawn. Ale aj napriek tomu nadpriemer, hlavne na pomery v podstate len reklamy pre hru. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Velmi... bakelitové. Promo produkce herní série pokračuje. Kdyby to nebylo nevtipně aktuální, bavil by mě nápad na řešení každé delikátnosti: nuking.:-) Ridley is out there. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Universum Halo, by si zasloužilo pořádnou porci financí - to bez debat. Každopádně mě se tohle survival béčko docela bavilo - ono to je spíš o úvahách a lidech v momentech, kdy jde fakt o život všem... O příšeru tady zas až tak nejde - docela by mě zajímalo jak by mohli červy přežít den ... To, že i Spartan si vybere bílou, bylo úplně jasný. Herci byly zvolení na výbornou... ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Hry znam, ale tady se to asi moc nepovedlo... Nedopadlo to jako filmy Uwe Bolla, ale propracovanejsi scenar by to fakt potrebovalo... Cekal bych vic akce v plne Halo zbroji a trochu mene filozofovani... Presto vsechno na jedno podivani dobry a vydrzel jsem do konce... 54% ()

Malarkyy 

všechny recenze uživatele

Zdejší popis seriálu dost zavádějící. James Lock není žoldák a jestli ty červy někdo považuje za civilizaci tak já sem děda mráz :D... Obsazení slabší prúměr, zápletka o ničem tohle jsme mohli vidět už hodněkrát. Banda lidí spadne na kus šutru a začnou je lovit zdejší potvory. Ale dokázalo mě to zabavit a nenudil jsem se u toho navíc sci-fi já prostě rád, slabší 3 hvězdy. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Jako promovideo vložené do krabice s gamesou dobrá. Možná by nezkazilo ani zážitek ze hry a potěšilo by, že se výrobce gamesy dobře postaral. Jinak maximálně do koše. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

B-ckovy film s b-ckovyma hercema, s b-ckovym scenarem s b-ckovyma trikama... Na B-ckovy film to neni zase tak zly. Tak trochu "Pitch black"... ale mnohem horsi. Vsechno bych ozelela, ale nesnasim "nelogicnosti" v umele vytvorene budoucnosti, at uz vypada jak chce, ale musi to sedet. Tady to bohuzel nesedi. 2** (v ramci b-ckovych filmu) ()

ynteligent 

všechny recenze uživatele

Videl som to ako jeden film. Priamociare ploche bez akehokolvek napadu... dosli niekam, ked zapnu cokolvek elektricke zozeru ich cerviky a nakoniec tam jeden odpali atomovku. Scenar tohoto filmu by som zvladol napisat aj na zachode. Fakt som cakal ze pride nejaka pointa na zaver, ved to nemoze byt taka blbost...pointa nikde, no strasna volovina. ()

Reklama

Reklama