Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Survivor Series 2014 se uskutečnilo 23. listopadu 2014 ve Scottrade Center (St. Louis, Missouri). Na kartě se sešlo osm zápasů. Jedná se již o 28. ročník Survivor Series.

1) Kickoff: Fandango vs. Justin Gabriel 
2) Kickoff: Cesaro vs. Jack Swagger
3) Gold & Stardust vs. The Usos vs. Los Matadores vs. Miz & Mizdow (Tag Team Championship)
4) Team Paige vs. Team Fox (4-on-4 Survivor Series Elimination Match)
5) Bray Wyatt vs. Dean Ambrose 
6) Adam Rose & The Bunny vs. Slater-Gator
7) AJ Lee vs. Nikki Bella (Divas Championship)
8) Team Cena vs. Team Authority (5-on-5 Survivor Series Elimination Match, pokud Team Cena prohraje, jeho tým bude vyhozen z WWE, pokud prohraje Authority, nebudou již mít žádnou moc v WWE) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Show jako celek průměr ale Main Event na mě natolik zapůsobil, že musím hodnotit kladně. Vidět na konci zápasu wrestlera, kterej roky patří k tomu nejlepšímu co WWE má jak konečně dostal prostor místo nudných supermanů byl prostě skvělej pocit. Tenhle zápas a závěrečný debut dokázali udělat ze Survivor Series vydařenou show. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Kromě Main Eventu, který vcelku stál za to, jsem měl pocit, že se dívám na nějakou divnou MTV show. Kde jsou ty doby, kdy bylo 8 skvělých zápasů na jeden špatnej, teď je to přesně naopak 8 hroznejch zápasů na jeden dobrej. Podle mě to pramení z toho, že v WWE už skoro neexistujou TOP hvězdy. Je jich opravdu jen zlomek a ze stále nově příchozích "hvězd" je mi spíš smutno!!! A ono taky vytváření nových feudů a nepakování se,dá zabrat. Sledoval jsem WWE pečlivě cca od 98 a tak mám pocit, že už jsem viděl asi všechno :) Btw. vraťte třeba King of the Ring!!!! ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Edge of Revolution“ od Nickelback. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama