Reklama

Reklama

Mucha: Ježíš

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
Česko, 2013, 3 min

Recenze (14)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo tak úbohé a trapné som už hodne dávno nevidel. Ochotnícka kapela zložená z kaviarenských povaľačov, egocentrických študentíkov a jednej mimoriadne odpornej, zakomplexovanej, frigidnej, feministickej lesby uráža tým najprimitívnejším spôsobom kresťanské vierovyznanie. Spievajú úplne nezmysly. Zdá sa, že si pomýlili Ježiša s Alahom, kostoly s mešitami a krešťanov s mohamedánmi. Absolútni dementi. Skurvení pravdoláskari. Dúhoví zmrdi. Jebnutí slniečkári. Mucha sadni si na hovno a drž piču! Skap, ty sprostá špinavá kurva! Schradni! Zhor! Odpad! ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Text obsahuje nejméně jednu dojmem nedostatečných rozlišovacích schopností působící pasáž, což je, pokud jde o dané téma, u děvčice ze Slovácka zarážející. Přesto právem bylo toto dílko v kruzích pražských kandidátů evangelického bohosloví oblíbeným youtubovým hitem dávno před tím, než autorka přišla do módy, stejně jako byla mezi nimi o něco dříve hitem jeho předloha. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Mucha baví, ale daleko větší absurditou je video „Boží království vaří“, ze kterého si tady zpěvačka dělá prdel. Jestli MM_Ramone myslí vážně svůj komentář, je to kokot. Ale proč si nezadávat na sluníčkáře, kteří můžou za všechno, že jo? (1 208.) ()

MessiM 

všechny recenze uživatele

Patnáctkrát mi to celé přišlo trapné, ale při šestnáctém zhlédnutí najednou bum, jednoznačně originalitou nešetří. Marek Daniel, můj oblíbený herec, tahák. Díky němu jsem vlastně i klip objevil, což byl jistojistě záměr. ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Mucha je nejvíc ! Marek Daniel v klipu potěšil. Sic to není její nejlepší ani nejoriginálnější skladba (asi tak nějak nejvíc provokativní), ale i tak je to bomba. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Na chatě Pastvinách bombasitckej vystřízlovák vojebanej na plný koule až z toho vole bolela hlova. Brnisko v klipu, tak z toho mrdá mě v hlavě. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Marek Daniel je bourák, o tom ani potom. Jeho herecké schopnosti a výrazivo jsou excelentní :) . Ježíš, co se tak ježíš? :) :) ...74%. ()

aliaska odpad!

všechny recenze uživatele

Odborné, trápne a nepochopím tých ľudí čo sa dajú na také niečo.A hlavne, že tam je žena.Ale ona není v poriadku.... 🙈🙊🙊 Sorry ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Jako jinak ta kapela hraje celkem shit, ale tahle parodie se velice povedla. :D protože Boží království paří...!!! ()

Reklama

Reklama