Reklama

Reklama

Hozier: Take Me to Church

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Irsko, 2013, 4 min

Režie:

Brendan Canty

Hudba:

Hozier

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klip, ktorý by v dnešnej dobe rezonoval ešte viac a nazbieral stovky ocenení ( nehovorím však, že je kvalitný - režijne ). Ale takto to dnes chodí. ()

Reklama

Jady 

všechny recenze uživatele

Ten klip je náhodou super :) (I když některé záběry mohly být udělány lépe - proto ne 5*) Ano i gayové se mají rádi xD (Já gay teda nejsem, ale každý ať má rád koho chce), a zas tak moc "teplý" ten klip teda není... nutno uznat, že písnička je o vztahu muž-žena, ale de tam spíš o jakousi kontroverzi toho, co hlásá církev a jak ti dva žijí a jak se chovají - takže ten klip rozhodně není vůbec mimo, ale bohužel je třeba a) rozumět textu b) zapnout mozek, což chápu, že už je pro některé zhýčkalé ČSFD uživatele problém ... Písnička jako taková je super jak textově tak především hudebně :) ♪♫ @Movie Gourmet Ona to právě není moc náboženská písnička tak jak se to asi snažíš chápat ty podle "Take me to church"... Řeší se tam spíš cirkev/kostel a kontroverzní chování vůči ní... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hudba super, videoklip trochu propagace kouření a první vlaštovka nové moderního subžánru "dva muži si na posteli povídají o sexu". ()

Zajímavosti (3)

  • Píseň je o sexutalitě, lidskosti a svobodě. Videoklip je reakcí na nepříznivé postavení homosexuálů v Rusku, jejich vyčlenění ze společnosti a všeobecně tolerované týraní a vraždy. (travnule)

Reklama

Reklama