Reklama

Reklama

Plot

Trailer

Zac a Eva žijí se svými rodiči na statku izolovaném od okolního světa. Když jejich matka vážně onemocní, sourozenci začnou odkrývat temná rodinná tajemství a odhalují své nadpřirozené schopnosti, což by mohlo celou rodinu rozdělit. Sourozenci Eva a Zac žijí odříznuti od společnosti na odlehlém statku, kde jsou izolováni od okolního světa obrovskou zdí. Jakmile ale začnou objevovat své mimořádné, potenciálně nebezpečné schopnosti, vyvstane otázka: snaží se je otec chránit před světem, nebo jim brání dostat se ven? Tento originální sci-fi hlavolam nabízí překvapivý, podnětný pohled na pouta, která drží rodiny pohromadě, a tajemství, která je naopak rozdělují. (Cinemax)

(více)

Recenze (11)

jhr 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní film. Má to zajímavou atmosféru, ale hlavně kvalitní obsazení v podobě Kiernan Shipky a Timothéeho Chalameta, kteří oba odvádí nadprůměrný výkon a je vidět, že mezi sebou mají velmi silnou chemii. Naopak největší slabinou je nedotažený scénář, který by si zasloužil výrazně dopilovat. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Víceméně průměrný režisérský debut talentovaného kameramana (což ale na filmu také není moc znát - Palermo se měl opět chopit spíš kamery, než okupovat režisérskou sesli). Zvláštní klon X-menů naroubovaný na životní styl téměř amišovské komunity okořeněný poetikou amerického nezávislého filmu...ale rozhodně je to příslib do budoucna, na další film A. D. Palerma jsem rozhodně zvědav... PS: Teprve dodatečně mi došlo, že ,,Plot" je český distribuční název a že nejde o ,,Spiknutí", v kontextu filmu by mohl klidně fungovat i onen původní anglický význam... ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Příslib do budoucna. Ta nálada tam je, jen prosím příště více zhutnit scénář, vyzněl až moc do ztracena. Kiernan Shipka zajímavá. Autumn Durald malovala obrazy pěkně už v Palo Alto a tady potvrzuje, že je dobré jí sledovat. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mno...na konci som sa dozvedel veľké hovno, takže nevidím dôvod tomu dať o jednu hviezdičku navyše, hoci to bolo natočené peknou kamerou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nálepka Sundance variace na Vesnici k tomu i docela sedí. Je to pomalé, ale po stránce atmosféry lahůdkové. Thriller mixnutý s lehkými sci-fi prvky stojící především na souhře obrazu, zvuku a perfektních hereckých výkonů. K plné spokojenosti mi chyběl snad jen méně schematický scénář, ale finální scéna za tónů tracku, který jsem měl shodou okolností po celou sledování v hlavě a který k celému filmu padne jako prdel na hrnec, to vynahradila. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Pomalé a nudné a to tak, že velmi. 1) Nad izolovaným statkem v opuštěné krajině severní Karolíny se vznáší opar tajemna. Občas něco probleskne, ale nedává to hlavu ani patu. Postavy neprocházejí žádným vývojem, divák se nic nedozví a film končí. Jedinou změnou oproti začátku je menší počet aktérů. 1) Nevidím žádný důvod, proč film sledovat po druhé - herci, prostředí, kamera, režie. Vlastně teď už nevidím ani důvod, proč film sledovat poprvé. 3) Andrew Droz Palermo (jindy též kameraman, dělá videoklipy) svou scénáristickou i režijní celovečerní prvotinu prostě nezvládl. 4) Příběh, lze-li ten sled nesouvislých scének tak nazvat, mi hodně připomíná film Vesnice. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu som si vravel, že akú skvelú a pozoruhodnú mystery-fantasy-dramu som našiel, no napokon som sa tešil zbytočne. Jediné čo na tom bolo pekné, bola asi jedine tak tá kamera (za ňu 1*). Ale inak? Na to aký to malo dobrý základ, tak po dejovej stránke to bolo úplne slabé (inými slovami, uspávalo ma to), a v konečnom dôsledku človek ani nechápe čo sa tam občas deje. Aspoň na záver som čakal nejaké vyvrcholenie, ale ani to nič. Tak neviem či to bola len moja nepozornosť, alebo fakt to bolo také "do stratena". ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Příliš rozvláčný a hlavně šíleně předvídatelný. Asi takto bych popsal tento film, který měl jinak velice zajímavý námět. Bohužel jej nepodal dostatečně zajímavě a vypadlo z toho něco, co se sice atmosférou snažilo, ale ve výsledku nevzbudilo žádný "wow efekt", či cokoliv, na co by sedělo označení "thriller". A jak už jsem řekl, vše, co se bude následně, dřív či později dít, se dalo předem jednoduše odhadnout. A to není dobře. 63% ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Ach ne. Zase jeden z těch filmů, kdy pořád čekáte, že se přece už každou chvíli MUSÍ začít něco dít, a ono pořád nic, a pak je najednou konec. A tak tu máme další nezajímavý příběh, vyprávěný úplně nezajímavým způsobem. Nerozumím tomu. Proč mají režiséři potřebu točit (a producenti platit) takové nudné zbytečnosti? Čekají snad, že tímhle vyprodají kina? Zklamání, ale za kameru a tu hezkou holku 20%. ()

Reklama

Reklama