Reklama

Reklama

Smyčka

(studentský film)
  • USA Kink (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2014, 22 min

Obsahy(1)

Krátký film žánrově vycházející z melodramatu popisuje rodící se vztah dvou mladých lidí. Naplnění jejich vztahu brání zejména deviantně založená sexualita dívky, ale také narcistně nedospělá osobnost chlapce. Musí vystoupit ze svých hranic, aby se mohli setkat. (FamuFest)

Recenze (3)

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne ještě trochu filmovosti ? "Spoutej mě do lasa svých plavých kadeří,uvaž mě na řetěz těch zlatých loken, ... dej mi pár okovů a já ti řeknu jaký jsi." Zkrátka: něco dělejte a ona si bude myslet, že to chtěla. ()

Flexaret 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah filmu vám vlastně dopodrobna prozradí o čem snímek je. Kromě lehkého nastínění dívčina rodinného zázemí tam toho opravdu víc neuvidíte. Potenciál film má, ale doplácí na svůj minimalismus (který funguje jen vizuálně). ()

Satyrek 

všechny recenze uživatele

Snímek se odvíjí v poklidném tempu a divák má čas rozvíjet svůj vnitřní dialog, který se rozvíjí na základě jednoduchých situací. Velice věrohodně a s určitou nadsázkou je artikulovaný stav dnešní dospívající generace. Forma odpovídá studentskému filmu, obsah má určitý přesah, který si dokážu představit rozpracovaný na celý celovečerní film 85min. Jelikož si snímek zaslouží dosáhnout alespoň na 70% tak dávám za pět* ()

Reklama

Reklama