Reklama

Reklama

No mires ahí

  • angličtina Don't Look There
Krátkometrážní / Drama / Horor / Mysteriózní
Španělsko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Marta se vrací do domu svojí matky, aby strávila několik dní s malou sestrou v Madridu. Dívčino podivné chování a latentní vzpomínka na smutnou událost povede Martu k podezření, že v domě se usídlilo něco znepokojujícího. (iShorts)

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chválím obsazení hereček. Hlavně ta malá to hodně táhne. Papínek taky ušel. Dokonce se podařilo navodit i nějakou atmosféru. Ale něco tomu chybělo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem v koutku očekával menší průser, protože návštěvy matky a duchové už začínají býti trochu „vyčpělé“ téma. Zvláště co se krátkometrážní tvorby týče – v těch celovečerních se přece jenom tu a tam objeví nějaká originální myšlenka. No nicméně to nakonec dopadlo v rámci snesitelnosti dobře. Herecky to bylo zvládnuto obstojně, atmosféra sice nebyla zrovna dvakrát strašidelná, ale režisér to dokázal ukočírovat. Chtělo to ale více napětí (odrazy v zrcadle) nejsou žádná zázrak… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Strašidelný duchársky príbeh nieje o ohrozovaní rodiny, je to skôr len o návštevách mŕtveho a vyrovnávaní sa s touto skutočnosťou jeho pozostalými. Takže vlastne nejde horor ako taký, ale skôr o rodinnú drámu. ()

Reklama

Reklama