Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (137)

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Rockwell je sympaťák kdekoliv a role "pana Dokonalého" mu svědčí. Je to ulítlý, naprosto nereálný ale slušně nagagované a sympaticky akční. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SI ROZRUŠENÁ Z TOHO, ŽE JSEM ZABIL TOHO CHLAPA? MARTO, TO CO CÍTÍM OHLEDNĚ TOHO CHLAPA NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S POCITY K TOBĚ…“ /// Film, ve kterým má hlavní roli Sam Rockwell, asi nebude vobyčejná romantická záležitost, že? Sebevědomej a drsně vtipnej zabiják se skvěle hodí k trhlý Anně Kedrick, holce se zlomeným srdcem, který společně léčej milostnou předehrou s vrháním nožů a romantickejma chvilkama mezi svištícíma kulkama. Svojí podstatou je to hodně ujetý a černovtipný. Překvapivě to s přibívajícíma minutama nabírá nejen na krvavosti, ale i zábavnosti. Pobaví akční kousky i myšlenka, že pravá láska stojí za soškou rozmašírovanou hlavu. Padouchovu samozřejmě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že kdo hledá, najde. 2.) Vobyčejná romantika mě nevzrušuje. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokud romantická komedie, tak pouze s přídavkem Akce a zde to sedlo jako prdel na hrnec. Líbila se mi roztomilá Anna Kendrick, která mi připomínala jednu spolužačku ze střední, Sam Rockwell v roli nájemného tančícího vraha velmi dobrý a ušel i Tim Roth byť v menší roli. Jsou zde dva slušné originální souboje a celkově jsem měl z toho pozitivní feeling. Humor šel poměrně stranou, ale zábavné to je. 65% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje těhotnej smajlík?" To netuším, ale jsem si jistý tím, že když se romantická komedie postaví na vražedném setkání tančícího klauna s opilým tyranosaurem, tak to může být sranda. Sice trošku ujetá sranda, ale já jsem se bavil docela dobře a nebýt několika hluchých či špatně slyšících míst, tak bych se čtvrtou hvězdou rozhodně neváhal. A taky jsem pochopil, že když po manželce hodím nůž a ona ho nechytne, tak jsme si asi nebyli souzeni. To rozhodně stojí za pokus. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 byl rokem Maxe Landise - do kin šly tři filmy podle jeho sympaticky ujetých a hravých scénářů a všechny si ode mě vysloužily pobavené tři hvězdy s náběhem na čtyři. PAN DOKONALÝ je AMERICAN ULTRA v bleděmodrém - máme tu dalšího podivného zabijáka a jeho holku, vtipné dialogy i nápadité akční scény a závan melancholie a úchylnosti. A super obsazení - nejen ústřední představitele mimózních hrdinů, kteří si sedli, ale i představitele vtipně napsaných záporáků (Roth, Mount, Ransone, Eklund). Miluju, když z filmu cítím, že to scenáristu i ostatní bavilo dělat. A když v něm hraje Anna Kendrick. To jsou dvě základní podmínky dobrého filmu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hoc má Mr. Right vopred jasný zámer i dobré obsadenie, stále máte pocit, že buď tu niečo chýba alebo svoj potenciál nevie využiť naplno. Dlho neviete prísť na to, čo to je, podobné filmy vznikajú bežne a dokážu byť pútavé i zábavné, no tento je skôr nenápadný a hoci dobre rozohráva scény, akosi mu uchádzajú niektoré pointy a má aj relatívne pomalé tempo. Pán Dokonalý neprekvapí zápletkou, ani jednotlivými scénami. Balansuje na hrane viacerých žánrov, pričom jedna polovica je napchatá akciou, druhá skôr romantikou a komediálne prvky sa tlačia všade. Nad pomyselný priemer však ťahá tento film duo resp. trio kľúčových postáv, pričom každá je iná. Každá postava je svojím spôsobom bláznivá, čím vybočuje tento film z typickej mustry akčnej či romantickej komédie. Spájanie týchto žánrov nie je márne, hoci film nemá pamätné akčné scény a ani úžasnú romantiku. Ale dvojica Rockwell-Kendrick sa so správnym budovaním vzťahu k postavám stará o to, že je úplne jedno, či teraz zúri prestrelka, riešia sa city alebo sa bavíte nad rýchlymi dialógmi, hrdinom držíte palce, záleží vám na nich, lebo sú natoľko crazy a odlišní, že vás pripútajú k sebe. A to je to najlepšie, čo si nízkorozpočtová komédia tohto formátu môže dovoliť i zaslúžiť. Že mala šťastie na dobrý casting, ktorý povyšuje výsledné dianie nad scenár či priemernú réžiu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Ja som asi veľmi divná podľa toho ako vidím, že toto ľudia hodnotili skoro úplne inak ako ja. Pozerali sme ten istý film? Skvelý scenár s vtipnými vsuvkami od všetkých hercov, bláznivý príbeh, romantika, akcia, komédia v jednom s celkom príjemnou stopážou, kedy vám film nepripadá ani príliš dlhý ani príliš krátky. Sam Rockwell vo svojom živle a Anna Kendrick ho len nádherne doplňuje. Ja som sa príjemne zabavila. Naviac sa mi páčil aj soundtrack a My type od Saint Motel úplne vystihuje náturu tohto filmu. A aj ja nemám rada červených medvedíkov. 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že som sa na tomto filme tak náramne bavil, že mi vôbec neprekážal bláznivý štýl, ktorým sa film vybral. Sam Rockwell je tu absolútne dokonalý a Anna Kendrick mu úspešne nahráva. Sú skvelá dvojka. Film má dobrý humor, dobrú akciu a musím povedať, že je to aj celkom predstaviteľné čo z toho robí skutočne skvelú "podívanú." Nečakal som, že sa pri filme až tak dobre pobavím. Ja si myslím, že k tomu nemám ani čo dodať. Proste si to čeknite, a zabavte sa. Ako komédia to funguje a aj ako akčný film to funguje. Nie je to až v štýle guilty pleasure ako bolo pri The Midnight Man, ale aj tak sa človek asi dočká toho čo od filmu s takouto anotáciou čaká. Rozhodnite sa sami, no ja si myslím, že svoj čas som pri tomto filme nezabil. Podľa mňa je dobrý. Hodnotenie: B ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Obsadit do hlavní role Rockwella po všech těch úchylech, který hrál, bylo více než odvážné/zavádějící/nemístné. Dávám dvě hvězdičky jenom za Annu. Parodie na Jamese Bonda. Film se nebere vážně, ale takovým tím špatným způsobem akčního ražení. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra je hádam povinnosťou pozerať nejaké tie blbiny, a toto bola parádna. Ale Sam Rockwell bol vážne dokonalý. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po většinu času neskutečně absurdní a spíše trapná, než vtipná komedie, kombinující akční zápletku s romantickou komedií. Sam Rockwell se občas snaží, ale výsledný dojem nijak nezachrání. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená a zábavná komedie! Sam Rockwell naprosto ovládl celý film, role cvoka mu náramně sedla. A skvěle ho doplňovala bláznivá Anna Kendrick, spolu vytvořili skvělou dvojici a dost jsem se u nich nasmál. Potěšil i RZA. Btw scéna s házením nožů v kuchyni byla fakt hustá. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechovka, která šlape celou dobu jako dobře namazanej stroj hlavně díky skvěle se doplňujícímu duu šílenců a hloupě dobré akci. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že bude Sam Rockwell hrát s Annou Kendrick zamilovanou dvojici a bude to mezi nimi neskutečně jiskřit, poklepu si na čelo a pošlu ho někam. Ale ty vole, ono to mezi nimi opravdu funguje. Rockwell je zvláštní herec, pro mě herec okamžiku. Baví mě ve filmu, ale pak se mi nějak vykouří z hlavy. Takhle teď z fleku jsem schopen říct snad jen dva filmy, v nichž hrál. Ale (skoro) vždycky mě baví, i v takové slátanině jako je Stopařův průvodce... Tady je opět skvělý. Skoro mu až věříte, že všechno, co ve filmu dělá, prostě dělá i ve skutečnosti. Ale jestli to jemu věříte skoro, Anně Kendrick to věříte stoprocentně. V ní vidím novou rodící se hereckou hvězdu. Kendrick je hrozně chytlavá, snad je to jejím obličejem, schopností strhnout na sebe veškerou pozornost, přinutit hltat každý pohyb nejen jejího těla ale i mimických svalů ve tváři, jejíma očima a ústy, které jako černé díry vtahují a nechtějí pustit. Kendrick věřím cokoliv, co hraje. Žeru jí to i s navijákem a stoličkou. A kromě toho, samozřejmě, je hrozně rozkošná a sexy. To, co předváděla v tomhle filmu, je prostě paráda. Ta holka mě má v kapse. Jen díky ní se zřejmě odhodlám dokoukat Twillight sérii. Mr. Right je hodně v pohodě komedie, zábavná, svižná a hlavně nenudná. ()

Reklama

Reklama