Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (137)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rockwell, byť na můj vkus občas příliš přehrával, ušel, Tim Roth tradičně dobrý a Anna Kendrick v roli nesympatické uječené krávy naprosto příšerná. Co se akce týče, tak pokud na ní došlo, tak byla celkem solidní a zabiják-tanečník měl něco do sebe, ale přestřelek a rvaček nebylo tolik, aby přebily nulovou chemii ústřední dvojice, mizerně napsané dialogy a násilně tlačený vtip. Čekal jsem mnohem víc. 30% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nevie čím chce byť. Chce byť pohodová, zábavná, uvoľnená, akčná, svižná, romantická, neotrelá a vo výsledku je všetkým, ale z každého len tak trošku. Zvláštna chémia medzi ústrednou dvojicou ako tak funguje, ale celý čas som mal pocit, že kedy sa to teda už konečne rozjede, kedy konečne humor začne využívať potenciál zápletky. Tie 2* sú vlastne moc, ale 1,5 * sa udeliť nedá, takže... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Namet znie super, Rockwell a Kendrick + Roth zneju ako super protagonisti. Realita bohuzial zaostava, neni to ono. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rockwella mám hodně rád, stejně jako Annu Kendrick, ale teda tohle bylo hodně na hranici koukatelnosti, spíš už solidní kousek za. Příběh žádný, akce nudná a jako komedie to funguje asi tak, jako humory od čilichilli. Tedy nefunguje a většinou je to spíše jen trapná křeč. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvšestrannějších herců všech dob, Sam Rockwell, dokáže zahrát opravdu každou píčovinu.. Až na hodně kostrbatej začátek to bylo ale hodně svižný a příjemný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť ma v žánrovom zaradení filmu odrádzalo to slovo "akčný", ale našťastie práve tento akčný element pomohol k tomu, aby to nebola len taká obyčajná klišovitá romantická komédia. A samozrejme charizmatická dvojica Sam & Anna tiež prispeli k tomu, aby to bolo nad hranicou priemeru, hoci zas až tak perfektné to nebolo. Dejový rámec dosť nezaujímavý, ale zato tie hlášky, ktorými boli pretkané tie akčné scény, tak tie nemali chybu! Na nich som sa slušne pobavil. Škoda, že to isté nadšenie sa nedá vyjadriť aj z deju tohto filmu. Ale určite tie 3* si to zaslúži. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jediná věc v tomhle filmu,která navýsost funguje,je Rockwell.Tančí,vtipkuje,je ležerní,prostě klasa.Jinak ale blbina,která mě nezaujala,a mezi scénama byla nuda jako prase.40%. ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Zábavný úlet, trochu ve stylu brakové akční literatury. A Sam Rockwell by si zasloužil i mnohem větší role. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková pěkně ujetá romantická komedie, která vám pěkně uteče. Obzvláště pokud máte slabost pro Annu Kendrick jako já. Bavil jsem se, ale škoda, že spousta vtipů vyzní naprázdno. Lepší, kdyby jich bylo míň a lépe dávkované. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell, Anna Kendrick a Tim Roth byli pro mě hlavním lákadlem, proč jsem se na tuhle švihlou gangsterskou komedii dívala. Přes počáteční nedůvěru jsem se právě díky nim a několika vtipným situacím nakonec docela dobře bavila. I když tedy, co si budeme povídat, jde o pořádnou ptákovinu. (70%) ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

O kvalitach snimku coby celku lze pochybovat, ale kdyz milujete Sama Rockwella, neni co resit a i tak si prijdete na sve... :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná, akčná oddychovka, so sympatickou ústrednou dvojicou, klišoidným dejom ale vtipnými scénkami. Lne preto že mám rád Kendrick a Rockwell je psychopat vo všetkom čo hrá, dám slabé 3 z 5 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabota. Film dosť trpí na šibnuté postavy, ktoré sú bohužial otravné. Rockwellovi som toho super agenta vôbec neveril a jeho absurdné schopnosti robili miestami z akčných scén frašku. Príbeh je o ničom. Vtipov tu je na komédiu málo. Film mal potenciál, ale vôbec nebol dobre zvládnutý. Lebo keď vám už aj ultra rozkošná Anna Kendrick lezie na nervy, niečo je zle. Naopak najlepšia postava je Steve. Dávam dve sklamané hviezdy. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec z toho byl velmi pohodový film. Pan Dokonalý není nijak extra originální a vlastně se o to ani moc nesnaží, protože celý film stojí na tom, že Sam Rockwell je borec a zabouchl se do sexy Anny Kendrick. A ono to kupodivu stačí, díky chemii, kterou má hlavní dvojice, střídmé stopáži, fajn akčním scénám a trochu ujetému humoru, a Tima Rotha a RZA ve vedlejších rolích. Film chce pobavit a to se mu celkem daří. Některé momenty jsou trochu moc(hlavní hrdinka se v úvodu chová jako nesnesitelná kravka) nebo trochu překombinovaný souboj o trůn gangu. Nicméně ty lepší momenty převažují, nad těmi slabšími a to ať už jde o vrhání nožů, scénu na parkovišti, akční scény nebo příjemné finále. Pan Dokonalý je fajn snímek, který pobaví a splní svůj účel. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pokud moc nemusíte rom-comy, tak pozor, pokud nemusíte Annu Kendrick, tak rovnou rychle pryč. Tahle veselost je totiž postavená kolem ní velmi úzce. Za mě jen Pan Dokonalý taková oddechová jednohubka, u které vypnete, pobavíte se, smažete (z hlavy) a jedete dál. A pokud bych od toho čekal cokoli více, byl bych zklamán. Ale takhle to prostě stojí pevně v mantinelech. Rozjezd je sice takový pomalejší a odpudivý, ale po setkání hlavních "hrdinů" je to již jen lepší, zejména co se týká akce a zábavy. za mě OK, oddechový nedělní tip. A připojuji se k tomu, že pokračování tohohle kousku by mohlo být vlastně zajímavější jak sám první film. Třeba jednou... ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za Sama Rockwella, druhou za Tima Rotha, ale za víc film nestál - a je to škoda. Kendrick to vyloženě přepálila a vůbec se na ni nedalo dívat. 35 % ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Poriadne odviazaná blbina. Až taká, že keď sa zamyslím, o čo tam išlo, a akým spôsobom, tak len dve hviezdy za sympatickú Annu Kendrick. ()

Reklama

Reklama