Reklama

Reklama

Posedlý

Trailer

Obsahy(1)

Od smrti jejího manžela, nejlepšího španělského toreadora Gregoria, který zahynul při tragické nehodě, je světoznámá tanečnice flamenga Trini v hluboké depresi a rozhodne se ukončit kariéru. Aby toho nebylo málo, vzpurnost jejího syna Damiana začne hraničit s demencí. Lékaři, psychologové ani psychiatři nejsou schopni vysvětlit chlapcovo zhoršující se chování. Nakonec se jediným možným vysvětlením stávají nadpřirozené síly. Za těchto okolností Trini kontaktuje otce Lenina, kněze zbaveného hodnosti, který trpí vlastní krizí víry. Vše nasvědčuje tomu, že je jedinou nadějí, aby zhroucená rodina znovu nalezla klid. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Svrdlin odpad!

všechny recenze uživatele

Po docela slibné expozici se film zlomil v útrpnou a trapnou koláž napodobenin několika málo jiných snímků. V poslední části využité CGI animace trhají oči a i výtvarností jdou ruku v ruce s ubohostí vyprávění. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se jak to bylo absurdní a jak to bylo divné a odkazovalo na klasické filmy mě to bavilo. Ale byl jsem opilý. ()

Reklama

Enehy 

všechny recenze uživatele

Bohužel po předloňském O Apóstolo má očekávání byla očividně přehnaná. Ne, že by tento film byl vyloženě nudný, je tam hodně míst, kde se můžete zasmát, nicméně na takovou zábavu jako milión useknutých hlav, vypíchnutých očí a zvratků jsem už asi trochu stará. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama