Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zásadová týnejdžerka Emma má morální dilema. Její idol Chris ji požádá, aby mu pomohla s podvodem na závěrečných zkouškách. Pokud je neudělá, ztratí fotbalové stipendium. Později jí vděčná bezdomovkyně věnuje kouzelný náhrdelník. Ten má moc odhalit, jaké následky by mohly mít v budoucnosti její činy. Emma má tři možnosti nahlédnout do budoucna a odhalit, co by se mohlo stát, kdyby pomohla Chrisovi podvádět. Jak se rozhodne? (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

curil 

všechny recenze uživatele

Nepůvodní   příběh, stále jsem myslel na   několikanásobně kvalitnější Na Hromnice o   den více, v hlavní roli poměrně nesympatická   dívčina, která ani příliš té americké   krásy nepobrala. Americké příběhy ze   středoškolských studií jsou všechny na jedno   brdo. Opět studentský časopis, špičkový   atlet školy, ošklivé děvče, které nakonec   slaví úspěch. Největší stupidita se   odehrávala při jakémsi kolektivním pokusu   připravit sportovního troubu na závěrečný   test z dějepisu. Jak jinak to může dopadnout?   On mu ji vzal a usek .. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Veľmi lacná, zjednodušujúca a preto nepresvedčivá moralita zo strednej školy. Lepšie než Nickelodeon, ale horšie než Hallmark. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama