Reklama

Reklama

Léto v Bavorsku

(TV film)
  • Česko Osudové léto v horách (více)

Obsahy(1)

Hamburská lékařka Pia Vandenbroková to nemá v životě právě jednoduché - je rozvedená, sama vychovává syna Lea. Po smrti svého otce se dovídá, že má nevlastní sestru Marii. Proto se Pia, která už i tak zoufale potřebuje dovolenou, spontánně rozhodne spolu se synem vyrazit do hor, aby se zrelaxovali a přitom poznali novou příbuznou. To sice nedopadne zcela podle Piiných představ, protože Marie zjevně o novou sestru nestojí tolik co ona. Díky menším zdravotním potížím pozná Pia přitažlivého místního lékaře Petera, se kterým se velmi rychle spřátelí. A nejen to, zdá se, že právě on by mohl být tím, kdo ji opět dostane ven z ulity, do které se po bolestivém rozvodu uzavřela. Má to však háček, a ne malý... Ukáže se, že Peter je ženatý... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Mordecai 

všechny recenze uživatele

Tu sa človek nevie rozhodnúť či dať odpad alebo 5. Videl som to 4x no až piate nahliadnutie v origináli ma presvedčilo. Hoc nie som cieľovka (vyhorený 45+) furt si to užijem, Bavorsko je proste paráda. ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Poutavý příběh se všemi atributy romantického filmu v krásných exteriérech Bavorska. Nyní na PrimaLove pod názvem Osudové léto v horách. Nečekaná zápletka o vztahu nevlastních sester, které navíc váže pouto ke stejnému muži. Legrační sbližování starého dědy s mladým teenagerem. Nádherná příroda a happy end prostě na závěr pohladí! ()

Reklama

Reklama