Reklama

Reklama

Léto v Bavorsku

(TV film)
  • Česko Osudové léto v horách (více)

Obsahy(1)

Hamburská lékařka Pia Vandenbroková to nemá v životě právě jednoduché - je rozvedená, sama vychovává syna Lea. Po smrti svého otce se dovídá, že má nevlastní sestru Marii. Proto se Pia, která už i tak zoufale potřebuje dovolenou, spontánně rozhodne spolu se synem vyrazit do hor, aby se zrelaxovali a přitom poznali novou příbuznou. To sice nedopadne zcela podle Piiných představ, protože Marie zjevně o novou sestru nestojí tolik co ona. Díky menším zdravotním potížím pozná Pia přitažlivého místního lékaře Petera, se kterým se velmi rychle spřátelí. A nejen to, zdá se, že právě on by mohl být tím, kdo ji opět dostane ven z ulity, do které se po bolestivém rozvodu uzavřela. Má to však háček, a ne malý... Ukáže se, že Peter je ženatý... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Poutavý příběh se všemi atributy romantického filmu v krásných exteriérech Bavorska. Nyní na PrimaLove pod názvem Osudové léto v horách. Nečekaná zápletka o vztahu nevlastních sester, které navíc váže pouto ke stejnému muži. Legrační sbližování starého dědy s mladým teenagerem. Nádherná příroda a happy end prostě na závěr pohladí! ()

Mordecai 

všechny recenze uživatele

Tu sa človek nevie rozhodnúť či dať odpad alebo 5. Videl som to 4x no až piate nahliadnutie v origináli ma presvedčilo. Hoc nie som cieľovka (vyhorený 45+) furt si to užijem, Bavorsko je proste paráda. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama