Reklama

Reklama

Maggie má plán

Trailer 2

Maggie (Greta Gerwig) je mladá a nezávislá Newyorčanka, která zatím marně čeká na tu pravou a životní lásku. Nakonec si zvolí plán, že se stane svobodnou matkou a k otěhotnění se rozhodne využít svou bývalou studentskou známost (Travis Fimmel). I díky této volbě má, jako vždy, pocit dokonalé kontroly nad vlastním životem. Ale i přes tuto pečlivě naplánovanou „transakci" však narazí na nepředvídatelnost osudu. Maggie se totiž nečekaně zamiluje, a to do Johna (Ethan Hawke), profesora antropologie, jemuž se pro změnu zrovna rozpadá manželství s Georgettou (Julianne Moore), velmi úspěšnou a egocentrickou profesorkou na prestižní Columbia University, a také více než trochu drsnou manželkou. A tak Maggie rozjede další ze svých dokonalých plánů. Tentokráte na osvobození Johna z manželského chomoutu. O několik let později, když je Maggie za Johna už provdaná, si uvědomí, že její láska k němu už poněkud vyprchala. A tak, jak je zvyklá, přijde s dalším plánem, a to smířit Johna s jeho bývalou manželkou a vrátit jej zpátky tam, odkud si jej před časem vyzvedla. S trochou pomoci nejlepších přátel, Tonyho (Bill Hader) a Felicie (Maya Rudolph), Maggie uvede do pohybu nový skvělý plán, který zamíchá s jejich životy a to jak nečekaně, tak i hodně vtipně. Maggie nakonec zjistí, že osud by občas měl být ponechán svému osudu. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (72)

anderson 

všechny recenze uživatele

Smrteľne nudná indy-pindy sonda (koľká už v poradí) do zložitého života americkej slniečkársko-intelektuálnej smotánky. Ale keď sa na to človek začne dívať ako na paródiu, nestačí sa zdržať smiechu. A hoci neverím, že by režisérka mala v úmysle nakrúcať práve v tomto duchu, udeľujem jej veľmi silné 4 nedopísané spopolnené romány. (26.12.2016) ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Svojí zápletkou velmi zvláštní až bizarně absurdní snímek se zvláštní atmosférou a ještě zvláštnějšími vztahy, které jsou řešeny ještě divněji než byste čekali. Skvělé herecké civilní výkony (naprosto skvělý Bill Hader ve vedlejší roli). Film, který se bere značně s odstupem a nic vám nenutí, akorát si občas říkáte, jestli by se to vlastně mohlo stát. A vlastně mohlo, vztahy jsou bizarní vlastně vždycky. S takovým klidem ale velmi vzácné. 60% ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti sa netajím tým, že mám rád žáner romantických komédií, pokiaľ sú kvalitné a dá sa pri nich odreagovať. To žiaľ nie je tento prípad. Tvorcovia sa síce snažili unikátnym spôsobom zachytiť tému medziľudských vzťahov a riadenia ich osudu, avšak bolo to dosť rozpačité, necelistvé a nevyrovnané. Bol to fakt zvláštny film a dejovo ma jednoducho nezaujal. Preto u mňa len čisto priemerné hodnotenie. 50 % ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Velice to připomíná filmy Woodyho Allena, akorát tam chybí Woody Allen, vtipnost v dialozích, větší dramaturgická rafinovanost, hudba a humor. Po hodině jsem měl pocit, že už to trvá nejmíň dvě. Jediné co mě na tom baví je právě ta představa, jak by z toho WA mohl s nevelkými změnami vykouzlit svůj typický dobrý film. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka opravdu nesympatická žena, jejíž motivace nechápu a nedokáži se s ní ztotožnit. Zápletka úplně stupidní a neveselá. Jakožto dítě z rozvráceného manželství se odmítám smát příběhu stylu - on má manželku, najde si jinou, tu si vezme a když ji pak omrzí, chce ho vrátit zpět bývalé manželce. Haha. Hodnocení zvyšuje roztomilá malá Lilly a Julianne Moore, kterou opravdu můžu. Ale vidět to znovu opravdu nechci. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama