Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (CinemArt)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal (má to tu málo procent), o to příjemněji jsem byl překvapen- Will Ferrel a Mark Wahlberg v roli otce a otce rozehrávají hru o srdce Sáry plno jemného i trochu drsnějšího humoru...moc jsem se na závěr roku pobavil...80% (nejlepší scéna jednoznačně s motorkou jak projede celým domem) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, bylo dost špatně retardované, po celou dobu filmu sem vlastně sledoval, jak se Ferrell, snaží zavděčit svým nevlastním dětem. Zatímco Wahlberg to má všechno v malíku, tak Ferrell dělá ze sebe kašpara a obecného blba. A tomu sem se jako že měl smát ? Ano pes nazvaný Tumor a sejmutí invalidního kluka, mělo něco do sebe a konec byl celkem i zábavný, určitě zábavnější než celý film. Aaa morální ponaučení, ano i to ve filmu je a hned několikrát, ohgh........no fuj, až moc přeslazené. Dost o ničem trailer, naznačoval stoprocentní plodnost humoru, ale film poskytl asi tak pětiminutovku, cigáro a peníze na taxi. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad, vtipy i vynechání vulgarismů typických pro americké komedie. Někteří píšete že měl přijít dvoumetrovej svalovec místo Marka. Ale málokdo má takovej zmrdskej výraz v obličeji jako Mark Wahlberg, kterej se vetře zpátky ke svojí bejvalce a snaží se získat rodinu zpět. A stejně tak svkělá volba Willa Ferrella v roli otčíma outsidera. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi US bejkarna, ono to navyse na seba aj zarobilo. Wahlberg je asi taky komedialny herec ako je povedzme Pierre Richard Agentom 007, ze jo. US styl humoru na mna nefungoval, nefungoval ani ten pribeh ze biologicky otec sa na haranty vysral, ale po x rokoch na nich zaposobil- ma motorku a hlavne svaly. 30 % ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je dobrý komik, len (evidentne) potrebuje držať aspoň trochu na uzde. A to sa nestalo. Pri sledovaní Daddys home som zvažoval dva dôvody (prečo to takto ne/dopadlo); Buď mu odkývli každú improvizáciu, alebo išli na prvý pokus. To je prvý problém, že som sa zaňho celý film hanbil. A druhý; to museli vážne každú situáciu dotiahnuť do toho najväčšieho extrému a keď už tam boli, siliť to ešte ďalej? Takéto filmy dostávajú maliny. Ps: Smiať sa budete aj tak. Pss: Lindu by som zožral. Celú ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Scénu na zápase NBA nakrúcali bez toho, aby o tom obecenstvo a niektorí hráči vedeli. Diváci sa naozaj zľakli, keď uvideli opitého Willa Ferrella, ktorý ubližuje nevinnej žene a ochranka ho vyviedla von. Žena, ktorej ublížil loptou, je Taryn Terrel, profesionálna wrestlingová zápasníčka. (shinigami491)
  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)
  • Will Farrell (Brad Whitaker) hovorí deťom, že pôjdu na finálový zápas NBA na Los Angeles Lakers. Lenže finále sa hráva v júni, popri čom spomínaná udalosť odohráva v apríli. V danom roku finále navyše prebehlo na palubovke New Orleans a basketbalový klub LA Lakers sa ho ani nezúčastnil. (vander19)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama