Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (CinemArt)

(více)

Recenze (271)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Táto dvojka ma spoľahlivo bavila v The Other Guys, nuž očakávania boli nemalé. Bohužiaľ som dostal len priemernú zábavu, kde koncept "Ferrell ako trápny trtko vs. Wahlberg ako alfa samec" nie je okorenený ničím navyše. Humorný potenciál bol vyťažený v polovici filmu a keďže potom neprišlo žiadne oživenie, ku koncu už pôsobili úsmevné situácie dosť kŕčovito. 5+/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Příběh je sice jedno velký klišé, ale zábava je po celou dobu vcelku slušná (místama až překvapivě nekorektní) a několikrát jsem se pořádně zasmál (návštěva specialisty na potenci, rasistický vtípky nebo zápas NBA). Will Ferell a Mark Walhlberg jsou pěkně sehraná dvojka, i když jsou vlastně v tomhle případě protivníci. Pohodová jednorázová podivaná na volnej večer, jejiž jedinym cílem je (aspoň trochu) pobavit, tři slabší hvězdy. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Je naprosto jasné, že ve filmu šlo o to ukázat dokonalého cool svalovce v podobě Marka Wahlberka, kterého budeme celý film obdivovat, aby ho pak v závěrečné scéně - spoiler -, srazil na kolena svalovec ještě větší, a sice svalovec v podobě Johna Ceny. To všechno chápu, jedná se o rodinnou komedii, ale proč proboha k malému Markovi vybrali Willa Ferrella, který ho převyšuje téměř o hlavu? To jiný, menší komik, neměl o tuhle roli zájem? Film by jinak nebyl špatný, místy jsem se i upřímně zasmál, ale toho Cenu si mohli odpustit, protože mnohem větší cenu by mělo, kdyby se pochlapil Ferrell. Ale tenhle herec o to asi nestojí, každopádně vydělává mnohem víc peněz, než já... Inu tak. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Tak Will Ferrell se pomalu ale jistě stavá mým nejneoblíbenějším hercem, protože pokaždé když něco natočí, je to skoro vždy nezábavné a trapné. Slabé dvě *. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Story průhledné jako vyleštěné sklo, jedno klíšé za druhým a především stokrát viděné, ohrané. Jenomže tenhle film má 2 tahouny a tím je sebejistý komik W. Ferrell a nabouchaný Marky Wahlberg. Oba herce mám rád, na oba se rád dívám a jsou to především tito dva pánové, kteří táhnou film ze zašedlého průměru o kapku vzhůru. Takže jo, je to blbůstka, ale dobře se na to dívá a člověk se i pobaví. [59%] ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Tak tato komédia mi sadla ako vyšitá. Staré dobré duo Wahlberg - Ferrell sa postarali ako vždy o kvalitnú zábavu, ktorá je ako vystrihnutá zo života americkej rodinky. Narážky na rôzne problémy (rasové, rodinné, psychické...), kopec šialených situácií a hlavne perfektný koniec z filmu spravili jednu z najlepších komédií roku. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

To čo skvelo skvele fungovalo medzi Whlbergom a Ferrellom v "Bengách v zálohe" sa v tomto filme nedeje ani náhodou.S nemým úžasom a s otvorenou hubou som sledoval (na 3 pokusy) na akú to sračku sa nechali obaja nalákať. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Takže som potreboval dva pokusy na zhliadnutie tohto filmu, no nakoniec sa to podarilo. Môžem spokojne usúdiť, že to bolo napokon o trochu menej trápne, ako som si najprv myslel. Celkom sranda. 60 %. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Nemám v oblibě W.Ferrela,ale tady mi nevadil, "testosteronová válka" pobavila i nějaký crazy vtípek tu byl. Za mně good. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Obrovský + filmu je Mark Wahlberg. Ten byl vyloženě trefa do černýho, protože bez něj by film neměl sebemenší zapamatovatelný moment, u kterýho by se člověk mohl zasmát. Takhle je těch scén hned několik. Ať už to je jeho cool představovačka, cool seznámení s Bredem nebo dalších snad 10 scén, u kterých jsem se upřímně zasmál. Díky němu gagy fungují, hlášky jsou dobrý a scénky dostatečně vtipný. Ferrella jsem nikdy neměl rád a vlastně ani nevím, že by ho někdy někdo rád měl. Nechápu, že ho furt někdo obsazuje. Ale proboha! Co mě dostalo je Linda Cardellini. Když nepočítám Aniston, tak jsem snad ještě neviděl tak sexy čtyřicátnici, se kterou by si dal říct myslim si úplně každý. Mohl jsem na ní oči nechat. Ideální odpočinková rodinná komedie, která měla možná potenciál být ještě o kus lepší, ale nemyslím si, že by nějak výrazně zklamala. Jen ty dva wtf momenty na skateboardu a s motorkou by si mohli odpustit. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Sú tu super herci, Metallica, Ac/Dc, rada skvelých scén (basket, motorka, skejt, spermobanka), dojemný záver, sexy ženy, deti na zabitie, hnusny pes, tak nevidim dôvod dať menej ako 4*. Komedia, ktorá neskutočne odsýpa, nenudí a neraz ozaj pobaví! ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ve finále to jen tak tak na ** bylo. Slaboduchý scénář, přehrávané postavy a neskutečně hloupé a jen sem tam vtipné scény. Uhasili jsme naši žízeň po komediích nedobrým způsobem, vrátíme se zase k převládajícím žánrům této doby a rozhodně se vyhneme druhému dílu. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu jsem měl za to, že je to úplná pitomost. Poslepované scénky, obalené okolo absurdního příběhu, který je jakoby ze života, ale přitom není vůbec jako ze života. No ale potom si člověk zvykne. A finální pointa je výborná! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No, je to šest dní, co jsem ten film viděl, nějak zapomněl na komentář a ... a nějak mám problém si vzpomenout, o čem to vlastně bylo... Takže to by vlastně jako komentář mohlo stačit... ()

samkko 

všechny recenze uživatele

KLASICKÁ, pohodová, rodinná komedie s pár fajn vtípky, slušnými herci atd.. Žádný zázrak od toho nečekejte, ale jako zábava k obědu to stačí. 6/10 ()

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama