Reklama

Reklama

Moji přátelé III

  • Itálie Amici miei atto III (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Čas je neúprosný, ale i poté, co hrabě Mascetti (Ugo Tognazzi) ve druhém dílu skončí na invalidním vozíčku, se Moji přátelé snaží užívat si život jako za mlada. Mascetti žije v ústavu, kam ho jeho kamarádi chodí navštěvovat a kde ostatním pacientům zpestřují život různými lumpárnami. Po čase tu Melandri (Gastone Moschin) už klasicky najde objekt pro svoji lásku, o které si myslí, jako vždy, jen to nejlepší. Asi není náhoda, že v ústavu žije i Sig. Lenzi (Bernard Blier), kterému naši hrdinové také nedopřejí klidné stáří. (MJMilan)

(více)

Recenze (14)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ešte dobre, že nevznikla štvorka. To by sa z mojich priateľov stali už moji nepriatelia. V tomto prípade už šlo len o šľapanie vody a ponúkanie vtipov už odohraných alebo založených v predošlých častiach. A nie vždy vyšli. Trieskanie po papuli chudákom cestujúcim ma nebavilo ani v jednotke a tu prišlo to povestné: Opakovaný vtip prestáva byť vtipom. Najmä, keď vtipný nebol už na začiatku. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Nikdy neumírající komika a půvab italské komedie jako takové.. :-)) Skvělá duchem nestárnoucí parta čtyř (pěti) blbů, kteří chtějí pořád něco vyvádět... ps: V posledním díle už cestující vlaku fackují tyto krásně roztomilé dědky.. :-)))) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Moji priatelia trojka už nepôsobí tak sviežo a ľahko ako predchádzajúce filmy. Úroveň humoru je rovnaká, občas ide za hranicu, častokrát je vtipná, ale niekedy aj únavná. Záverečný symbol filmu ( fackovanie cestujúcich ) je však úžasný. ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Slovy Heinricha Heineho: „Izolovaný vtip nestojí za nic. Jen sem tam snáším vtip, kde stojí na pevné půdě. Obyčejný vtip je pouhé kýchání rozumu, lovecký pes, jenž běží za svým stínem, opice v červené kazajce, jež si sebe sama prohlíží mezi dvěma zrcadly, zrůda, kterou zplodily šílenství a rozum na potkání na veřejné ulici.“ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si říkal, že by třetí díl mohl být celkem fajn rozloučením s postavami, ale ve skutečnosti mi tihle přátelé přišli ještě otravnější než doposud. Opět jsou zde nějaké skvělé nápady - například žáby - ale jako celek mě to moc nebavilo a i na ten průměr se to dostalo jen tak tak. Série není pro mě. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....dvojka bola predsa len naj.....jednotka Mojich priateľov sa rozbiehala,mnohé naznačila - uviedla do situácie....dvojka - i vďaka geniálnemu dabingu bola úplne iná liga -absolútne geniálne,iné ako jednotka i trojka.... no a táto trojka je už taký dôvetok :) ...jednoznačne chýba novinár Perozzi ....nejaké vtipné scény tam sú,ale je to ozaj už len také "dochádzajúce"..... /môj komentár č.1300 / dnes 200940=80 ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší ze všech tří dílů, ale i tak rozhodně divatelný. Tihle dědkové už neví, co by vymysleli .... ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Energie slábne, vtipné scénky nabírají jakýsi umělotný ráz, ale stále jsem se usmíval. Sympaťáci s převažujícím se prostředí zámku důchodců mě dlouhodobě neudrželo v náladě druhého dílu. Přesto to má feeling, kterému se dnes nedostává. 65% ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Dost povedené určitě to může konkurovat druhému dílu . Všichni přátelé zestárli Mascetti je na vozíčku po mrtvici Melandri v důchodu Sassarolli má spoustu nových neteří :o) Rambaldi se jako vždy zamiluje a odmiluje . Tentokrát s evětšina děje odehrává ve starobinci pro majetné seniori spíše podle mě blázince . nesmrtelná scénka alespoň pro mě je jejich televizní pořad :o)))) který vysílají z jednoho z pokojů :) a který je určen pouze pro lidi v onom zařízení :o) V pořadu mimo jiné nabízejí seniorům rakve :o) Abych nezapoměl v senior baráku nejprve začne bydlet Maschetti následně melandri a pak i ten třetí kamarád no a nakonec se k nim přidá i Sassarolli který ten blbinec koupí :) I ten konec je celkem humorný prakticky to končí tak jak začal druhý díl akorát trošku jinak :) Bohužel u nás tento díl nikdo nevysílal tudíž koukat pouze v originálním znění. popřípadě jestli už někdo po domácku na koleně vytvořil titulky. ()

Reklama

Reklama