Reklama

Reklama

Ve stínu žen

  • Francie L'ombre des femmes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pierre a Manon natáčejí nízkorozpočtové dokumenty a žijí z různých pomocných prací. Když se Pierre setká s mladou Elisabeth, stanou se z nich milenci. Pierre nicméně nechce opustit Manon: touží vlastnit obě ženy. Elisabeth záhy zjistí, že Manon má milence. Pierre se s tímto vědomím vrací k Manon ― ženě, kterou doopravdy miluje. Prosí Manon, aby se k němu vrátila, a na Elisabeth zvolna zapomíná... Philippe Garrel přináší novou variaci na téma zrození a smrti vztahů i podivných cest touhy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (11)

matej.perun 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Vybral som sa tak raz na tento film v ramci festivalu, reku ze dostane sa mi nejakeho toho francuzskeho "umeni" a sondy do partnerskej nevery a namiesto toho som schytal ciernobiely klisovity blabol, ktory nebol ani sondou, ani len realistickym pohladom na danu temu, a uz vonkoncom nemal nic s umenim. Jednu * som pridal za to, ze to cele malo len nieco malo vyse hodiny, tak som netrpel prilis dlho a mohol aspon do konca dufat, ze to skonci nejak osviezujuco. PS - SPOILER ALERT (nestalo sa). ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Parádní sonda do temných koutů jednoho vztahu. Tolik moc se milovali, až se navzájem začali podvádět. Malá ukázka toho, že vlastně není moc dobré nevěru přiznat, ale ani ji tajit... jak odlišně nevěru vnímají muži a jak ženy... a kam to všechno může vést. Délka filmu je tak akorát, aby nezačal nudit a po zklidnění vášní potěší příjemně romantický konec. ()

Reklama

boogieman 

všechny recenze uživatele

Neskutocne prosty a cisty film, co je jeho najvecsim plusom, a zaroven to moze niekoho aj odradit - ja som niekde na pol cesty.3.5*. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokus o artovo spracovaný príbeh ľúbostného trojuholníka, v ktorom sa musia vykryštalizovať vzťahy až časom. Nič prevratné, téma okukaná, ale ukázaná z iného svetla a v podstate tak ľudsky. Nerozumel som tej pointe natočiť to čiernobielo, ale budiš. Ja som sa pri tomto filme až tak nebavil a navyše francúzskym herečkám neviem prísť na chuť, takže dávam priemerné hodnotenie. 55 % ()

Steffa. 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příběh ze života, ve kterém místo toho, aby partneři hledali porozumění a naplnění uvnitř vztahu, hledají ho vně. Nevede je to však ke štěstí, snaží se jen naplnit vzniklou prázdnotu z odcizení a víry v něco lepšího, zajímavějšího, což však nenachází. Avšak ani tyto nevěry však nebyly úplně nesmyslné, neboť si díky nim uvědomili svou hloupost a omyly a začali si vážit jeden druhého. Pochopili, jak zbytečné to všechno bylo, což dokazují na pohřbu, kde se setkají a uvědomí si, že se stále milují a ani neví, proč se to všechno předtím vlastně muselo stát. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama