Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Recenze (245)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $2,797,000▐ na Anglickú komédiu celkom svižné, Simon Pegg a Nick Frost vládnu na tomto území /60%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Už ani ty Angláni neumí točit romatické komedie. Chápu, že je těžké přijít s něčím novým, ale mě se to prostě nelíbilo. Místo špetky civilnosti a skutečné romantiky je tam směsice čím dál umělejších situací a nezajímavých dialogů. Opravdu vtipnej byl akorát ten perverzní spolužák. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNY ÚSPĚŠNÉ VZTAHY JSOU ZALOŽENY NA TOM, JESTLI MÁTE OBA DVA RÁDI ZÁBAVU NA ČERSTVÉM VZDUCHU…“ /// Rande na slepo, ve kterým válí ženská bez randícího obličeje a rozvedenej chlápek, co brečí pro bejvalku na hajzlíku. Filmařina, která sází na dialogy, páč je to ukecaný jako sviňa, dobrej slovní humor a trhlý postavy. Fóry vznikaj z kravin a celkem originální příběh nezkazí ani patetickej závěr. Bavil jsem se! Nepotřebuju, aby v romkom vystupovali jen „vosmičky“ a vejš. Navíc jsem vlastně stejně starej (no jo furt! tak skoro, no…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem romantik po čtyřicítce a volím si mezi 20ti letou triatlonistkou a pětatřicítkou. 2.) Thx za titule „UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vylez se svý ulity. Riskuj občas. Posiluj trochu stehna. Nebuď taková slušňačka. Uč se francouzsky. Víc vař. Pochop izraelsko-palestinský konflikt. Začni dnes žít." Moje mantry jsou trošku jiné a vlastně jsem ani nevěděl, že mám mantry, ale mě zachycení vznikajícího vztahu dvou cynických chytrolínů dost bavilo. Sice ne čtyřhvězdičkově, ale o tu čtvrtou hvězdu se postarala skvělá muzika. Jakmile jsem totiž na úvodní párty zaslechl Love Shack od nejlepší párty kapely světa B-52´s, tak mé uši zbystřily a mohly si tak vychutnat skvělou Where Is My Mind avšak nikoli od Pixies, ale v pianovém provedení Maxence Cyrin. A tu taneční šílenost, kterou předvedli Jack s Nancy na Reflex od Duran Duran si budu pamatovat asi hodně dlouho. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Fuck the past! Kouzelná romantická komedie s děsně charismatickou ústřední dvojicí. A energií. A Londýnem. Co chtít víc? ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přistihla jsem tě. Máš v peněžence fotku bejvalky.“ - „Ne, to je má sestra.“ - „Je moc hezká. Určitě se o ni kluci perou.“ - „Je mrtvá.“ - „Páni. To jde teda skvěle.“ Obrovsky nevyrovnaný film. První půlhodina je výborná. Nancy u zrcadla jsem si okamžitě oblíbil, a když ještě zažraně sledovala mé milované Mlčení jehňátek, sympatie nemohly být vyšší. Debata o čůrání a mlčenlivé srkání drinků bylo perfektní. A konečně setkání Nancy a Jacka mě taky dost rozesmávalo, a to až do chvíle nástupu zoufale nevtipného a trapného Seana, se kterým šla zábavnost filmu okamžitě dolů. Od té chvíle to bylo jako na horské dráze, chvílemi jsem se smál hodně (hádání, závod, setkání s druhým párem, sexuální žebříček či tanec), místy naopak vůbec, hlavně směrem ke „sluníčkovému“ konci. Vím, že šlo o nadsázku, ale od chvíle, kdy Jack dorazil za náctiletými, mě film opravdu zoufale nebavil. Snaha odlehčit všechny ty proslovy tu sice byla, ale stejně ten patos, sentiment a chtěný humor byl dost citelný. Ve výsledku mi z toho tak vychází pouze lepší průměr. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Praštěná britská komedie, které člověk odpustí hodně v okamžiku, kdy zahraje na vážnou notu – v té chvíli totiž láme srdce neskutečně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku přiblblé a Lake Bell vypadá zblízka skoro jako chlap s parukou..Pak se objeví Simon Pegg a hned je všecko jinak. Nikdy jsem ho nežral nijak moc, ale tady ukázal, že je neskutečnej pohodář a že dokáže sám utáhnout celej film a držet jej v míře zábavnosti. Konec byl stejně přiblblej jako začátek, ale celkově se jedná o dobrej feel good film po anglicku a odlehčenou romanťárnu pro milovníky žánru, takže ode mě thumb up...70% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dva ne zrovna katalogově krásní lidé se shodou trapasů sejdou, aby jim růžovoučký cherubínek napálil šipky rovnou do prdelí. Možná si to pletu s amorkem? Prostě nějaké naducané děcko s křidýlky a výrazem superiorního debila. Film se rozhodně nebere vážně, předimenzované je vše a natolik, aby se ještě plus mínus udržel v rámci žánru - od množství alkoholu, které/ý naši hrdinové za pár hodin vylemtají, po finále vyexponované tak, že Zachraňwilly hadr. Zrzkin si užil roli ukňouraného rádobysvětáka, který se rozhodně nedokázal vyrovnat s faktem, že bejvalka skáče na cara obecnímu nudilovi, stará Bella pak zajisté s radostí sehrála nablblo typu Bridget Jonesové. A byť se asexuálně ožrala, opakovaně poblila, zpotila, breptala voloviny.... na rozdíl od Celvégryně má své kouzlo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrnější romantická jednohubka, která sice disponuje odsýpajícími dialogy, neselhávajícím Peggem a tou správnou odlehčenou atmosférou, jenže k tomu bohužel přidává i v některých pasážích ne zrovna sympatickou hlavní hrdinku a místy dosti nefungující až skoro trapný humor (úchylný spolužák byl fakt hodně mimo). V rámci žánru tedy nic originálního či must-see, ale na druhou stranu na jeden večer, proč ne. ()

venus 

všechny recenze uživatele

I když to bylo čitelně vykonstruované, přece jen byl celý příběh velmi nenásilný, sympatický a chytře vtipný! Žádné stupid-ity, ale solidní britský humor lehce přibarvený úlitbou divákovi. Pro mě velmi příjemný snímek s libozvučným britským přízvukem. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je klíčem ke zdravému a upřímnému vztahu otevřít se plně tomu druhému a nemít před ním vůbec žádné tajnosti? Zeptejte se Simona Pegga a Lake Bell... Jack a Nancy se sice znají teprve pár hodin, nejen díky "životem napsanému" pokecu na záchodcích si ale během jednoho osudového večera tak (ne)padnou do oka, až se mi na konci filmu skoro chtělo rozkousat televizní ovladač. Umně vygradovaná dramatická romance mě tak nakonec chytla za srdíčko i přes to, že jsem v hlavní hrdince téměř v každým druhým záběru viděl chlapa. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Výborný romcom, ktorému veľmi ubližuje prepálené finále a karikaturistický (aj keď vtipný) záporák 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 40 minut je názornou ukázkou jak příjemně odsýpající romantická komedie může vzniknout, když si ji do parády vezmou Britové a do hlavních rolí obsadí Simona Pegga, Lake Bell a jako třešničku na dortu nechají kolem nich pobíhat například někoho takového jako je Rory Kinnear. Film sice poté víceméně zvolní a notně ubere na zábavě, ale i tak bych jej stále označil za nadprůměrný a povedený. 75% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár minút mi stačilo, aby som zistil, že som zas skĺzol do trápnej komédie. No nakoniec sa mi stalo niečo, čo sa mi dlho nestalo. Lake Bell bol ten typ praštenej postavy, ktorú by ste najradšej sami praštili, ale potom prišiel na scénu Simon Pegg, ktorý rozohral skvelú šou a zrazu ma dialogy a postavy neskutočne bavili. Tak to sa mi už fakt dlho nestalo. 85% - 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Svěží a inspirující příběh s libozvučným poselstvím, že lásku zkrátka nelze naplánovat a předběhnout. S výjimkou úvodních a dost otřesných deseti minut to krásně plynule odsýpá, neabsentuje cenná originalita a oba hlavní protagonisté předvádí v rámci žánru nadstandardní výkony. Je ale velká škoda, že civilní auru promyšleného autorského filmu narušuje jednak zbytečně vyzdvihovaný sexuální humor a hlavně nechci říci odfláklý, ale rozhodně zcela neosobitý a nechutně konvenční happyend, který navzdory ohromnému pozitivnímu náboji už prostě nemá šanci někoho emocionálně oslovit. Přesto spokojenost.... 70% ()

Reklama

Reklama