Reklama

Reklama

Gabriel a Elias se u smrtelného lože svého otce dozví, že jsou adoptovaní. Jejich biologickým otcem je Evelio Thanatos, odborník na výzkum kmenových buněk. Po příjezdu na ostrov Ork bratři zjistí, že mají další tři sourozence – velmi neortodoxní sourozence. Jako zkultivovat trio neotesaných buranů, kteří chodí spát se slepicemi a pro ránu nejdou daleko? Uznávaný mistr černých severských komedií se po desetileté režijní pauze vrací s filmem o vejcích, která padla daleko od stromu. (Film Europe)

(více)

Diskuze

eleintron

eleintron (hodnocení, recenze)

Titulky hotovy, na titulky.com odeslány ke schválení administrátorem, zatím na UT . Prosím o shovívavost k začátečníkovi, užijte si film, je to pecka (ostatně jako všechno v téhle sestavě) :)

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Redi

aktuálne sú tam len 4 požiadavky, aj s mojou...ostáva len dúfať, že milovníci M.Mikkelsena /teda aspoň jeho/, sa toho rýchlo chytia...

na příspěvěk reagoval Aaron., eleintron

bohhous22

bohhous22 (hodnocení, recenze)

Kim Bodnia mi v obsazení moc nechybí,ale je dobrej.Spíš Ulrich Thomsen bo Paprika Steen.Mads Mikkelsen potěší za všechny ale.

na příspěvěk reagoval Redi

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Jensen po deseti letech zase tvoří se vším všudy, a i s Madsem? Paráda.. po takové době bude stát za to. Adamova jablka nemají chybu... doslova.

Související novinky

Přehlídka Scandi v deseti českých městech

Přehlídka Scandi v deseti českých městech

14.01.2017

Třetí ročník přehlídky současného severského filmu Scandi představí v kinech nové tituly i tvůrce. Skandinávský rodinný film, komedie, současné i historické drama, horory i detektivky. Zástupci všech… (více)

Scandi II – horký severský koktejl filmů

Scandi II – horký severský koktejl filmů

12.01.2016

Druhý ročník festivalu Scandi nabídne od 13. do 19. ledna přehlídku špičkových severských filmů v komplexním distribučním „cloudu": 13 filmů v deseti českých kinech, 41 VOD titulů na portálech… (více)

Reklama

Reklama