Reklama

Reklama

Valley of Love

(festivalový název)
  • Francie Valley of Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalí manželia Isabelle (Isabelle Huppert) a Gérard (Gérard Depardieu) sa vydávajú na spoločnú púť do Dead Valley, národného parku vo východnej Kalifornii. Roky spolu nekomunikovali, avšak oboch k stretnutiu presvedčí list od ich syna Michaela, ktorý pred šiestimi mesiacmi spáchal samovraždu. V liste im vysvetľuje, že maju poslednú a jedinečnú šancu sa s ním naposledy vidieť. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

1frida2 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, ze takovéj starej, tlustej paprda ma takový charisma, nevím, ale je to tak. S jakou jiskrou a laskou se dival na svou bejvalku. O Huppert ani psát nebudu, tam je to se vším všudy. Konverzacka + příběh+ příroda k tomu no a jsem nadmíru spokojena. A ještě se ,jako blbecek, potutelne usmivam. ....pouta! ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, není to špatný film, ale nehrát tam Gérard Depardieu a Isabelle Huppert, nikoho kromě francouzů by film  nezajímal. Pochmurný humor provází celý film, takže ani salvy smíchu , ani deprese, spíš pocit viny za sebevraždu syna. Kdyby byl všechen talent obou herců přetaven do silnějšího příběhu, byla by to pecka. Silný tři. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to včera co jsem tenhle film viděla a nemůžu ho vyhnat z hlavy. Pamatuji si i detaily a to se mně tak často nestává. Je to díky Géradovy a Isabellle. Měla jsem pocit, že nehrají, ale že mluví jen co jim slina na jazyk přinesla. Gérard byl jasnou jedničkou. Ani mluvit nemusel, kde chodí nabírat takové množství charismatu, to je mi záhadou. Při jeho postavě by se tomu možná jeden divil, ale on byl tak přirozený, že jsem měla pocit jako by v těch místech byl na dovolené a já měla tu čest vidět film z jeho soukromí. Když plaval v bazénu, když hledal chladné místo na sezení, když se zadíval do dálky......všude jsem byla s ním. Pochopitelně Isabelle mu byla těsně v závěsu, ale tentokrát si celý film uzmul Gérard. Velikán francouzského filmu a pupek sem, pupek tam:-) ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Tak po inziniersky: hodny maglajs!.. Dvaja rozhadani ex-manzelia s rozosratymi osudmi sa zidu v prdeli sveta, nakolko im pise ich zasebevrazdeny syn, aby tam boli, ze sa im proste ukaze. Tazive, puste, domotane, akoze zahadne, s nulovou vypovednou hodnotou. Uz to, ze tam sli, je super kravina - keby mi niekto pisal zo zahrobia, tak sa zan pomodlim a urcite sa nenecham manipulovat umrlcimi planmi - bud je to totiz podfuk, alebo ta horsia alternativa, ale obe su komplet zle. Je to tak na 1*; vyzraty vyzity oplzly a v Rusku sporiaci Depardieu hra stale moc dobre, takze si to tu 1* urcite zasluzi, aj kamera je vyborna, rezia zvlada urdrzat zaujem, aj ked sa vlastne nic nedeje. Ale to vsetko nezalata tu choru myslienky. Ako v super restike, so super casnikmi, v super obleku - a na super tanieri je velke lajno. PS: ak to dakoho bantuje: anglicky/cesko/slovensky sme to nezohnali, ale vo vybornej kvalite sa to da zohnat ako "Tal der Liebe" ;-). ()

kakadu 

všechny recenze uživatele

V tomto snímku dominují nestoři francouzské kinematografie (Isabelle Huppert a Gérard Depardieu), kteří zde předvedli nezapomenutelný herecký výkon. Rozvedený manželský pár, Gérard (Gérard Depardieu) a Elle (Isabelle Huppert) svedou opět dohromady obdržené a záhadné dopisy od jejich syna Paula, který již není mezi živými, neboť před nějakým časem spáchal sebevraždu.V obdržených dopisech, které byly patrně napsány až po Paulově smrti se vyznává z lásky k nim a nacházejí zde další pokyny, vedoucí ke vzájemnému setkání. Paul by totiž své rodiče moc rád naposledy spatřil…Doporučuji fanouškům i staré francouzské kinematografie, kteří již novodobé snímky předem zatracují. Líbilo se moc. ()

Galerie (20)

Související novinky

Nejlepší studentské filmy na Famufest: Exposed

Nejlepší studentské filmy na Famufest: Exposed

14.11.2015

Letošní festival studentů FAMU proběhne ve dnech 18. - 22. listopadu na Letné. Program obohatí i noční koncerty nebo diskuse. Hlavními záchytnými body pro návštěvníky budou Bio Oko, The Chemistry… (více)

Reklama

Reklama