Reklama

Reklama

Oslava v Ledovém království

  • USA Frozen Fever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Oslava v Ledovém království (Frozen Fever) se chystá oslava Anniných narozenin a Elsa s Kristoffem jsou rozhodnuti zajistit, aby se jednalo o tu nejlepší oslavu vůbec. Když se ale Elsa nachladí, mohou její schopnosti ohrozit víc než jen samotnou oslavu. (Falcon)

Recenze (66)

T2 

všechny recenze uživatele

rozkošné a roztomilé, bláznivá jazda ako sa patrí na krátky film, opäť to dalo zabrať brániciam, mini snehuliaci bodovali /100%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci si užít narozeninové kýchance." Kýchání sněhuláčků bylo parádní, ale jinak mě tato zpívaná oslava opětovně připomněla, že nejsem žvatlající růžová princezna a proto bych měl hodnocení těchto animáků přenechat povolanějším. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak Oslava, jako předfilm Popelky, opravdu mile potěšila. Tvůrci dostali kopec srandy do pouhých sedmi minut. Byla to pecka :-) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Narozeninová párty, když už se koná, má být veselá, hravá, barevná, plná sobů a s taaaakhle velkým dortem. Nenávidím sněhuláky. K Olafovi přibyl Mrazík, Zmrzlík, Sněženka, Křehulka, Pankrác, Servác, Bonifác, Mrazilka, Chlaďulka, Křupinka, Ledovka, Kra, Severka, Polárka, Studilka, Zmrazil, Námraza a to nemluvím o těch, jimž nemůžu přijít na jméno. Jako reklama na Coldrex to je zábavné. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pjinčežna má najoženiny. Kjávovna pak pšání jediný. Upožádat oflavu, dojt i dájky pjo kjávu. Stvůry z Ledového království hlásí comeback v sedmiminutovém, na první pokuk téměř nekonečném, díle. A co teprve, když se to nějaký tříletý satánek rozhodne pouštět ve smyčce. Přesto je oproti původnímu filmu vidět jistý kvalitativní posun směrem kupředu, neboť zde přímo rezonuje sladká možnost, že jedna z arendellského establishmentu zcepení na rupturu nosních dutin! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nenatiahli na 20 minút ako býva zvykom u iných slávnych značiek. Takto sa sem príbeh ani nedostal, ale celý kraťas je len jedna veľká spievanka o narodeninách, ale podarená. 80% - 4* ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Jelikož mne pro mnohé animovaný kult Ledové království moc neoslovil, je jasné, že mě kdejaký krátkometrážní sequel moc neosloví, stejně tak, jako u této oslavy. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Kýchání bylo chvíli vtipné, ale na sedm minut ti legrační sněhuláčci přece jen nestačili. A nic víc tu prakticky není. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní animovaná jednohubka k Branaghově Popelce, která se nese v podobném duchu jako celovečerní Frozen. I když ústřední píseň pokulhává za úžasnou "Let It Go", tak i přesto je se na co dívat, a navíc, kdo by si neoblíbil malé sněhuláčky. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné kolik vtipu a "frozenovské" atmosfér se tvůrcům do těch 7 minut podařilo nacpat. Těším se díky tomu na Frozen 2 ještě asi tak o 10000000% víc, tohle mě přesvědčilo o tom, že jako jeden z mála filmů má Frozen důvod pokračovat, ale nevím, jakou zápletko do velkého filmu vymyslí. Snad to nezničí. Byla by to škoda. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Nakoľko fenomén Frozen ide úplne mimo mňa a aj samotný animák považujem iba za priemerný kúsok (3*), tak ani tento kraťas na mňa nijako nezapôsobil a oproti celovečernému filmu musím tým pádom z hodnotenia ešte ubrať. Opäť sa totiž potvrdzuje iba to čo mi vadilo už vo Frozen a teda lacné pesničky a infantilný humor. Ja sa skutočne neviem zasmiať na kýchajúcej princeznej a skákajúcich snehových guliach. Pre deti do sedem rokov určite fajn, no ja som z podobných rozprávok už vyrástol. Oveľa radšej si totiž pustím animák od Pixaru – napríklad taký vynikajúci Up a jemu podobné, než čokoľvek z Frozen sveta. Pretože ani Frozen Fever nie je nič iné než päť minútová nechytľavá pieseň s kýchajúcou princeznou a poskakujúcimi malými snehuliakmi, ergh. Pre mňa bez jediného vtipu, jediného nápadu alebo jedinej zaujímavej scény. ()

Reklama

Reklama