Reklama

Reklama

Léto v Portugalsku

(TV film)
  • Německo Ein Sommer in Portugal (více)

Obsahy(1)

Liana odjíždí do Lisabonu za manželem, aby tu s ním oslavila výročí svatby. Místo zaneprázdněného muže ji na letišti vyzvedává jeho kamarád Joao, který prozatím Lianě ukáže krásy Portugalska. Čím více času spolu tráví, tím víc se sbližují... Liana odjíždí do Lisabonu, aby tam u příležitosti 20. výročí svatby strávila se svým manželem Benem romantický týden. Většinu manželství věnovala Liana péčí o děti, ty ale právě opustily domov a odjely za studiem. Ben je stále velice zaneprázdněný a většinu času tráví cestováním a výstavbou hotelů. To sice přináší rodině pohodlné žití, po citové stránce je ale hodně co dohánět. Tímto společným týdnem chtějí tedy Liana a Ben oslavit začátek nového života, chtějí začít znovu a lépe. Už na letišti ale čeká Lianu první překvapení. Bude mít smysl záchrana jejich manželství...? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

jasanka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to teda byla blbost... Některé podobné filmy jsou alespoň fajn jako kulisa nebo se jim člověk může smát, ale tohle... Kraviny, nelogičnosti, otravné postavy a hlavně jejich rozhovory. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Vnímal jsem ten film, tak napůl ucha, ale rovnou říkám, že kdyby se semnou takhle bavila moje žena, tak ji kopnu do prdele během 5 minut. Jen nastíním o co šlo. Manžel přijel za manželkou do hotelu, aby ji udělal radost když měl cestu kolem cestou na nějakou schůzku a ona se s ním bavila způsobem : podvedl jsi mě někdy ? Máš mě rád ? Proč ses za mnou stavil ? Ty už jsi v této restauraci s nějakou ženou byl ? atd. No ty vole ( óóó ... mé hodnocení, změnilo barvu filmu z šedé na černou ) ()

Reklama

Reklama