Reklama

Reklama

Maroon 5 - Animals

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2014, 4:40 min

Recenze (5)

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujímavý článok o klipe (aj texte). Týmto textom aj klipom prekročili medze. Klip ku "Maps" je smutný, s ponaučením by som aj povedala, ale "Animals" sa tolerovať nedá. Iba to podporuje naše vnímanie ne-ľudských zvierat ako nižšie, primitívne tvory (ako to potvrdzujú užívatelia Sevcik a Tessy98), pričom ľudská rasa PATRÍ do zvieracej ríše, a pričom práve MY sme tie najhoršie tvory pod slnkom, keď sa pozrieme do minulosti (WWI, II napr.) či do prítomnosti (zabíjanie 70miliard ne-ľudských zvierat ročne pre obživu nie pre prežitie, ale kvôli tradíciám, zvykom, pohodlnosti, chuti, či zabíjanie zvierat pre módu, zábavu, vivisekciu). Preto by sa nemalo hovoriť, že "sa správame ako zvieratá", ale správne by sa malo hovoriť, že sa správame ako ľudia, keďže takéto hrôzy zvieratá v divočine nerobia, ale samozrejme, že ľudia si na svoju vlastnú ľudskú rasu kydať nebudú. Ľudia sú tak zamilovaní do svojej ľudskej rasy, a tak plní nenávistí voči ostatným tvorom, že najhoršia nadávka je "správaš sa ako zviera". ()

KryplXxX odpad!

všechny recenze uživatele

Buzerantský hlas toho teplouše a jako v každém klipu si blbeček musel sundat triko. Naser si ty americké prase. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Válí se v posteli s lepou blonckou, chodí do klubu ji šmírovat a během toho se pomaže krví a zpívá mezi masem a uzeninami, co visí na hácích. Ano, Adam Levine toho za pětiminutový klip stihne poměrně dost a má to evidentně na háku. A krásně mu hráblo. Jeho hlas nemusím. Zní jak kastrát. Jeho klip zaujme a písnička tentokrát taky není k zahození. Maroon 5 je sice pro mě kapela smrti, ale když se jim něco povede, tak to uznám. Tohle mělo nápad, dejme tomu takovou zvrhlejší ideu a klip byl dobře komponovaný. Kvalitní střihové přechody, kamera, která perfektně snímá v přehledných záběrech a to celé provokativně a sexy podané. Už jsem si myslel, že Levine není schopný stvořit normální song, tedy song pro ty, kteří ho nevyhledávají, tedy pro mě. Naděje stále existuje. V podstatě málo sympatický maník přišel s něčím, co není pro jeho tvorbu úplně typické, ale rozhodně k tomu už v jiných svých klipech měl tendenci. Tady to dovršil. Poslední dobou s (umělou) krví ve svých klipech koketuje pár pěveckých hvězd hlavního hudebního proudu. Pokud nebudu počítat minoritní a morbidní metalové kapely, tak jedním z "průkopníků" byl třeba takový Robbie Williams, který aby zaujal, svlékl se (za pomoci digi triků) před léty ve svém klipu z kůže. No, a před nedávnem hráblo ještě Rihanně, která také ve svém klipu vypotřebovala nějakou tu krevní konzervu a posunula tak svůj klip až k hranici přístupnosti 18+. O nevhodnosti klipu Maroon 5 pro nezletilé publikum by se také dalo s úspěchem polemizovat. Milé děti, čím je ten polonahý pán pomazaný v klipu? No přece malinovou šťávičkou. Na českých hudebních stanicích to pouští dopoledne. A se zákazy na mě nechoďte. 90% ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Levina ráda nemám. Ale alespoň není namyšlenej jako West. Co bych byla ale za člověka, kdybych kapelu odsoudila kvůli někomu, kdo se mi v soukromí protiví. Klip? Boží! Vážně se mi moc líbí a výjimečně mě tam neštve ani ta vychrtlá modelka což je docela div. Levine tady vypadá navíc jako prvotřídní úchyl, ale to byl nejspíš záměr. Text je sice průměrnej, ale určitá myšlenka tam je. Pro mě je to jedna z "dnešních" songů, co se dají poslouchat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama