Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (75)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jackie a Arnie, si zrejme odskočili z dovolenky, natočiť pár užitočných scén, do tohoto predigitalizovaného spektáklu. Dostali určite pochvalu a nejaký ten dolárik ( rubeľ, jüan ? ). Už len kvôli nim ( čo je aj tak dosť málo ), sa to dá zvládnuť. Aj keď to vyzerá, ako keby točili scény pre celkom iný film, v akom nakoniec skončili. Čo už. Je to svojim spôsobom zvláštne, akási rarita v tejto oblasti. Proste je to naozaj tak zlé, až je to v podstate pozerateľné. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na tohle si za pár hodin po projekci málokdo vzpomene. Nebo ho to vlastně může ještě nějakou dobu děsit. Digitální bordel a dvě akční ikony 80. a 90. let. Chápu, že je třeba udržovat bankovní konto, ale, pánové, příště raději zase v prvním případě rozstřílejte pár desítek padouchů, v druhém pak rozkopejte pár těl v choreograficky precizních scénách, a ještě nás potěšte nepovedenými záběry ze závěrečných titulků. Tohle je rozpačitý úlet a zbytečná kaňka vašich filmografií. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděla, do druhýho jsem šla jen kvůli dvojce Jackie & Arťa, kteří, jak jsem ovšem v průběhu sledování zjistila, v tom hráli jen druhé housle. Vyklubala se z toho celkem příjemná pohádka, jen kdyby mi to místy nepřišlo jako parodie na čínský filmy, přehrávaný, nesmyslný a přitažený za vlasy. Jinak to ale mělo pěkný příběh, výpravu, exteriéry. Několikrát mě za uši zatahala i pěkná hudba. Viděla jsem to komplet v čínským dabingu, takže bylo vtipný sledovat Zápaďáky žvatlat čínštinou :) Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli 2 nebo 3*, nakonec jsem se přiklonila ke 3, ale možná to ještě změním. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keby som mal napísať len jednu vetu o tomto filme, tak by to bolo asi toto: „Fiasko a mrhanie potenciálom a časom hercov/herečiek, a hlavne časom diváka.“ Zbagatelizovaný príbeh, ktorý síce má v sebe kus fantázie, ale celkovo vás nedokáže osloviť. Nehovoriac o tom, že sa to zbytočne blíži k dvojhodinovému runtime. (A to, že tvorcovia do toho zakomponovali malý kus z filmu „Muž so železnou maskou“ spíš považujem za vec na oľutovanie a nie ako „poctu“.) Celé je to zabalený do šiat, ktoré sú šité „ťažkou“ PC technikou. Tie umelé obrazy občas fungujú, občas nie. Jedna hviezda za súboj J. Chana s Arnoldom – obaja už majú svoje najlepšie časy za sebou, ale z hľadiska boja aj teraz ma presvedčili, že rozhodne nepatria do starého železa. Ale to je v podstate jediný pozitívum, čo sa o tomto filme dá povedať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Ivo odpad!

všechny recenze uživatele

Movitý produkční tým Vsevoloda Kokotoviče vyhověl opakovaným žádostem o urgentní kapesné ze strany Arnieho a Jackieho, ovšem pouze za podmínky že ze sebe veřejně udělají totální debily (což se jim nadmíru úspěšně podařilo) a přijdou na chvíli zapózovat v dementně barvotiskové megas*ačce za účasti naklonovaných Ivánků, Nastěnek, Čurilů i členů čínského všelidového divadla, které též velkoryse zapůjčilo téměř 100 000 vkusných kostýmů. Při psaní scénáře pravděpodobně asistovali i netopýři z Wuchanu, neboť už tak od páté minuty se film dá v zájmu zachování zbytků duševního zdraví sledovat pouze s tlustými dezinfekčními rouškami na očích i uších. Poté vše až do konce vesele plyne jako sladký a bublající průjem z vývodů všech zúčastněných a voňavě se roztéká na všechny strany po displeji a klávesnici notebooku. Bohaté zásoby dezinfekce se teď konečně hodily ... Mouku a těstoviny využijeme jindy ... ()

Galerie (162)

Zajímavosti (5)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Han Guanhua. (Rominator)

Reklama

Reklama