Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Recenze (40)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ja osobne tu vidím „výrazné“ zlepšenie voči prvému dielu. Je jasné, že scenár by ešte potreboval vylepšenie (hlavne z hľadiska názvu „Oriešková lúpež“ chýbajú tie oriešky). Na druhej strane však charaktery postáv/zvierat sú lepšie vypracované, zainteresovanie nových postáv (myši) je vydarené, hudba je lepšia a hlavne scény sú viac vtipnejší. Bavilo ma to oveľa viac ako jednička a to zo všetkých strán. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Perfektne pokracovanie,takto si predstavujem poriadny animak,ktoremu nechyba absolutne nic,bavil som sa kralovsky,dakujem tvorcom za super zabavu...:-) ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Slušný animák. Zpracování animací je daleko za těmi nejlepšími, příběh je takový obyčejný, vtipu je trochu méně než je zapotřebí, písničky žádné. Přesto nemocné dítě u toho vydrží 90 minut, takže tvůrcům tímto děkuji:-) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Barevnější, stupidnější, rychlejší, ztřeštěnější verze jedničky, která stála za starou bačkoru. Neumím si představit, že tohle někoho baví. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

65% - komentář 20ti slovy: Sice animace slabší a příběh nic extra, ale díky hromady zvířatek se valila jedna vtipná hláška a scénka za druhou. Jednoduché a odpočinkové. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý diel tohto animáku bol pre mňa skvelý a som rád, že sa tieto postavičky vrátili a opäť som sa celkom pobavil. Nemalo to síce už ten drive jedničky a vtipkov bolo o niečo menej, ale aj tak tie zvieratká na plátne jednoducho musia potešiť a človek sa potom cíti taký uvoľnený. Bojím sa ale, že už ďalšie pokračovanie by skutočne len varilo z vody. Bolo by dobré to už takto nechať. 60 % ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Když se převtělím do svého dětského já, uvědomuji si, jaká to byla vlastně příjemná podívaná; zavzpomínat si na staré dobré klasické animované pohádky a ne na ty, které dnes vypouštějí do světa, kde hrdinové pobíhají s tablety a kdejakou jinou moderní technologií v ruce... Dokonce i koutky úst mi párkrát ucukly na to, jak těžké je mě rozesmát. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Ešte horšie ako jednotka. Možno by to nebolo až tak hrozné, nebyť toho hnusného uvrešťaného decka a toho tlstoprda starostu. Jednotka bola tiež strašná, ale všetko v nej fungovalo lepšie. Jediné, čo zostalo na rovnakej úrovni ako v jednotke boli primitívne vtípky, ale to je vlastne zlá vec. Animácia je na lepšej úrovni, ako bola v prvom dieli, ale to je pochopiteľné, keďže dvojka vznikla o 3 roky neskôr. A je to možno práve animácia, ktorá u mňa zachraňuje film od odpadu!. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Dvojka poměrně dost kopíruje snímek Za plotem (2006), což vrhá dost špatné světlo na celkový dojem. Navíc dějová linka je spíše průměrná, nudnější a ve výsledku nemá moc nových nápadů. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Jsme si říkal, že už jsem na pohádky starej, ale když to v televizi dávali a já se nudil, tak proč se nepodívat? :D Prostě pohodová pohádka se spoustou akce. Why not. 50% ()

kyblik2 

všechny recenze uživatele

Nechápem nízkemu hodnoteniu. Nestáva sa často, že by druhý diel, ktorý ani nik nečakal predčil prvý. Tu je dôkaz. Oveľa lepšie ako prvá časť, množstvo perfektných hlášok a nový príbeh so starými priateľmi :) Moja dcérka sa skoro dočúrala smiechom a ja som mal tiež na mále a to som väčšinou čo sa komediálnych prvkov týka dosť náročný. Neznášam silený a trápny humor (ten náš slovenský a český :P ), ale toto si zaslúži minimálne 4*. ()

kluviM 

všechny recenze uživatele

Pre kinovanie s mojou dcerkou som volil medzi Týmto filmom a Letíme https://www.csfd.cz/film/488078-letime/komentare/ Ale našťastie som sa podíval a XX mal mizerné hodnotenie, tak som sa rozhodol pre orechy. Až po zhliadnutí TOHOTO som pochopil že to bol omyl ktorý spočíval v tom že to proste nebolo hodnotené. Je to asi podobný paskvil. Americká blbina plná klišé a póz. Najprv som si myslel že to tu poriadne natriem, ale je to škoda energie. Je to proste obyčajný bijákový brak. Celú dobu sa mi otvárala kudla v kapse nad totálne šablonovitými charaktermi postáv. Miesto hodnotenia fakt: Moja 4.5 ročná dcera sa presunula na schody v kine kde sedel už jej vrstevník a spolu sa pekne vyprávali o živote. Bolo mi trapné že vyrušujú tak som ich po asi ½ hod rozsadil a spôsobil jej tak kultúrno sociálne násilie. Sorry Klárka. ()

kuliska 

všechny recenze uživatele

Včera jsem na tom byla s vnučkou,která se po půlce začala nudit a nejvíc mě dostali dva psíci,kteří si vyzvraceli jídlo zpátky,aby ten druhý nehladověl....Babičko,to se přeci nedělá,zněla slova malé a já ji jen musela dát za pravdu.Viděli jsme už lepší animáky.... ()

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Zanedbaná animace, příběh dost konformní, předvídatelný, pobavil však. Nedostatky ve zpracování se dají prominout. Neprominul bych plagiát. Toto je relativně čerstvé maso (až na další). Ale ty 4* jsou s hodně odřenými oudy. ()

Neikn 

všechny recenze uživatele

Klišovitá přesvícená a nesmyslná nuda. Občas padne nějaký kvalitní joke, jinak je to kravina pro nemyslící děcka. ()

Reklama

Reklama