Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (40)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale i když animace ještě docela ujde, stejně je "Velká oříšková loupež 2" jeden z těch animovaných filmů, které kolem vás proplynou, nejspíš na ně vezmete děti, ale nejspíš si na ně za nějako dobu nevzpomenete. Pokud ano, jedině proto, že by někdo natočil další díl, což vždycky hrozí. ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Když se převtělím do svého dětského já, uvědomuji si, jaká to byla vlastně příjemná podívaná; zavzpomínat si na staré dobré klasické animované pohádky a ne na ty, které dnes vypouštějí do světa, kde hrdinové pobíhají s tablety a kdejakou jinou moderní technologií v ruce... Dokonce i koutky úst mi párkrát ucukly na to, jak těžké je mě rozesmát. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká oriešková lúpež? A kde teda bola?... Animák sa venuje hlavne tomu, že by si zvieratká mali zabezpečovať potravu vlastnými silami a nie byť závislé na orieškovom "poklade". A najvýraznejšie postavičky tu boli postavy starostu a tá jeho srandovná dcérenka, čo je dosť málo, vzhľadom k tomu, že to malo byť najmä o zvieratkách. Dejová linka ma vôbec neoslovila, oproti jednotke nevýrazné a málo zaujímavé. Priemer. 60/100 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ja osobne tu vidím „výrazné“ zlepšenie voči prvému dielu. Je jasné, že scenár by ešte potreboval vylepšenie (hlavne z hľadiska názvu „Oriešková lúpež“ chýbajú tie oriešky). Na druhej strane však charaktery postáv/zvierat sú lepšie vypracované, zainteresovanie nových postáv (myši) je vydarené, hudba je lepšia a hlavne scény sú viac vtipnejší. Bavilo ma to oveľa viac ako jednička a to zo všetkých strán. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší animák co jsem tento rok viděl proti tomuhle je Emoji Movie na oskara. Už první díl nebyl nějak extra dobrý (dal jsem 40 procent), ale tady je to ještě horší. Z Bručouna se stal odborník na přežití,kterého všichni poslouchají Andy je tam dopočtu a zbytek dopadl ještě hůře (Greyson zde není třeba vůbec ne,že by mě chyběl) Všechny vtipy jsou ve stylu, že někdo někam spadne což je možná jednou vtipné, ale rvat to tam pořád se už ohraje. Celé to zachraňuje jen dcera starosty, která je slušný magor (na animák možná až moc) a zhruba 1-2 vtipy. P.s. pokud jste neviděli jedničku o nic nepříjdete návaznost tu není žádná na konci jedničky koupila Lana oříškárnu a tu fenu si vzala s sebou tady hned na začátku se o tu oříškárnu absolutně nikdo nestará (proč ji kupovala je mě záhadou) a o tu fenu taky ne (což popírá to jak se k ní starala v jedničce) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné filmové titulky se vyplatí dodívat do úplného závěru, protože tam je schovaná vtipná animovaná scéna s nepovedenými záběry, Jackie Chan v nahrávacím studiu a krátká potitulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama