Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Recenze (40)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo nejde o nijak prevratné dielo. Áno, chvíľami pobaví dokonca aj tie najstaršie generácie v publiku, ale to je tak všetko. Príbeh neprináša nič nového či osviežujúceho. Je pravda, že pri filme určeného predovšetkým detskému publiku netreba byť príliš kritický, sú tu, dalo by sa povedať tak trochu iné merítka. Má to milé roztomilé postavy? Má. Budú sa pri tom deti baviť? Budú. Tu je však nutné dodať, že sa ukázalo, že snímka možno úplne nie je pre všetky deti, zvlášť nie tých najmladších. Prečo? Niektoré jeho momenty, ako sa zdá, môžu byť pre deti až príliš traumatické. Tvorcovia to tu trochu prehnali s temnou tématikou a urobili tak prehliadku pre niektoré deti viac zastrašujúcu, než by mala byť. A to je veľké mínus. Už len preto nemožno animák odporučiť všetkým. Dohromady tak ide o celkom podpriemerný film, ktorý do hry neprináša nič nové. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Celkem nenáročná podívaná, kdy (pozor spoiler) dobro opět vítězí nad zlem. I přes mé obavy mě dokázal tento animák rozesmát a je vhodný i pro malé děti. Film hýří dobrodružstvím a akcí, ale v některých místech jim asi zatrne. Nicméně by neměla ukápnout ani jedna slzička ze žádné ztráty nějakého oblíbeného hlodavce. Takže v poho ;-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V kině byli čtyři dospělí a jedno dítě. Jeden divák během filmu odešel a už se nevrátil - kdo to byl? Jasně, že odešlo to děcko, vždyť i na chodbě je větší sranda. Propó, ještě někdo si všiml, že tu nebyla žádná loupež? ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Takže fofrem..... Oukey pohádka ze které si ale děti vezmou více než dospělí. V podstatě ještě slabší než jednička a v podstatě to nepůsobí jako pokračování. Kde, že je ta oříšková loupež?! Nejzábavnější postavou je bílá myška jménem mistr Feng který hodně připomíná Jackieho Chana (Protože ho Jackie Chan mluví v originále!-dabing je v pohodě) a v podstatě je škoda, že týhle myši není víc a třeba takový vlastní film by asi byl lepší. Animace je v pohodě, občas i celkem zábavné vtipy. Otázka sama o sobě je jestli tohle vlastně někomu stačí. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Veverčák Surly (hlas Will Arnett) a banda zvířátek z parku zažívá bezstarostné časy, protože v suterénu uzavřeného obchodu s ořechy mají nekonečné zásoby jídla. Jednoho dne však kvůli Krtkově (břichomluvec Jeff Dunham) chybě dojde k explozi a musí se vrátit domů. Vše nebude tak jednoduché, protože chamtivý starosta chce nahradit zelené stromy zábavním parkem Liberty Land.. Za poslech určitě stojí písnička Born to Be Wild od kapely Steppenwolf. Jackie Chan namluvil modrookého vůdce kung fu myší, který se jmenuje Mr. Feng. Povedla se narážka na nepovedené záběry a one-inch punch, který popularizoval Bruce Lee. Jackie se na chvíli objeví v závěrečných titulcích při nahrávání zvukové stopy ve studiu. Příběh není extra originální, ale občas slušně pobaví. V úplném závěru je potitulková scéna. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľká oriešková lúpež? A kde teda bola?... Animák sa venuje hlavne tomu, že by si zvieratká mali zabezpečovať potravu vlastnými silami a nie byť závislé na orieškovom "poklade". A najvýraznejšie postavičky tu boli postavy starostu a tá jeho srandovná dcérenka, čo je dosť málo, vzhľadom k tomu, že to malo byť najmä o zvieratkách. Dejová linka ma vôbec neoslovila, oproti jednotke nevýrazné a málo zaujímavé. Priemer. 60/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

S rokom 2017 asi prišiel najzbytočnejší sequel k filmu, ktorý nikto asi nechcel a nepotreboval vidieť. Ale zo zvedavosti som si ho nakoniec pozrel. A viete čo? Nebolo to až také zlé. Okey, príbeh je plný klišé, postavy sú maximálne zrecyklované a náš hlavný zloduch je absolútne mizerný, ale má to celkom dobré animácie, akcia nie je zlá a deti si to užijú. A nepôsobí to tak odporne a nesympaticky ako v prvom filme. Dospelí tam možno nájdu pár dobrých momentiek a pár fórov, čo fungujú ako napríklad môj najobľúbenejší: "It´s time to eat my vegetables. And by that I mean ketchup." Je to dobrý film? Nie. Ale nemyslím si, že je to absolútny odpad. A aspoň animácie sú celkom na úrovni. Hodnotenie: C ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale i když animace ještě docela ujde, stejně je "Velká oříšková loupež 2" jeden z těch animovaných filmů, které kolem vás proplynou, nejspíš na ně vezmete děti, ale nejspíš si na ně za nějako dobu nevzpomenete. Pokud ano, jedině proto, že by někdo natočil další díl, což vždycky hrozí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První díl je na jedno zhlédnutí a ani ten druhý není překvapivě špatný, dokonce má i docela dobře napsaný příběh (na to, čím ten film je, samozřejmě) a párkrát jsem se i zasmál. Ale jinak to byla docela nuda, která nepřináší s ničím objevným a ani s ničím výrazněji zapamatovatelným. Takže proč ne, jsou i horší animáky, ale tenhle stejně pro mě skončil někde v průměru. Slabé 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší animák co jsem tento rok viděl proti tomuhle je Emoji Movie na oskara. Už první díl nebyl nějak extra dobrý (dal jsem 40 procent), ale tady je to ještě horší. Z Bručouna se stal odborník na přežití,kterého všichni poslouchají Andy je tam dopočtu a zbytek dopadl ještě hůře (Greyson zde není třeba vůbec ne,že by mě chyběl) Všechny vtipy jsou ve stylu, že někdo někam spadne což je možná jednou vtipné, ale rvat to tam pořád se už ohraje. Celé to zachraňuje jen dcera starosty, která je slušný magor (na animák možná až moc) a zhruba 1-2 vtipy. P.s. pokud jste neviděli jedničku o nic nepříjdete návaznost tu není žádná na konci jedničky koupila Lana oříškárnu a tu fenu si vzala s sebou tady hned na začátku se o tu oříškárnu absolutně nikdo nestará (proč ji kupovala je mě záhadou) a o tu fenu taky ne (což popírá to jak se k ní starala v jedničce) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Po slabé jedničce rozhodně krok správným směrem. Opět jde prakticky o neustálou akci v téměř nadzvukové rychlosti. Ale tentokrát má příběh smysl a Bručounovi má divák důvod fandit. Ale hlavně! Je tu záporák a to ne jen tak ledajaký. Výborný! A navíc má jako pomocníka svou libovou dcerušku. Jednoznačná killer feature tohoto filmu. A vzhledem ke scénce po titulcích je téměř jasné, že se můžeme těšit i na trojku. A ta už bude možná za 4 hvězdy... PS: Překvapilo, že část hudby má na svědomí Česká a Slovenská filharmonie. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ako prvá časť, trošku nemastné neslané, animácia relatívne pekná, momenty pre deti fajn, ale stále sa nemôžem zbaviť pocitu, že pre úplne najmenších to určené nebolo. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Je smutný, když se něco jmenuje Velká oříšková loupež, oříšky jsou ve filmu asi 5 minut a loupež se jaksi nekoná... ()

Endavour odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se musí dělat pokračování něčeho, co už dávno volalo po zakopání hluboko do země. Krysí zápletka byla naprosto zbytečná a hlavní postavy nikterak sympatické. Animák, který vůbec neměl spatřit světlo - stejně jako první díl. ()

Reklama

Reklama