Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Memphis, 1972. Bývalý mariňák Mac Conway se vrací z vietnamské války. Spolu se svým přítelem a kolegou z námořnictva Arthurem Solomonem jsou však veřejností odsuzováni coby účastníci jednoho vietnamského masakru. Přestože byli oba zproštěni viny, doma je provází špatná pověst, kvůli níž si nemohou najít pořádnou práci. Když zločinec zvaný Broker nabídne Macovi třicet tisíc dolarů za sérii nájemných vražd, Mac odmítne. Záhy ale zjistí, že Arthur na podobnou nabídku přistoupil. Arthur začne na Maca naléhat, aby mu dělal parťáka v prvním kšeftu – vraždě soukromého detektiva ze zločineckého podsvětí. Mac nejdřív odmítá, když ale přijde o práci mechanika, přidá se k Arthurovi. Trvá ovšem na tom, že je to poprvé a naposled. Toto rozhodnutí změní osudy obou mužů jednou provždy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem vysloveně smutný, protože nevěřím tomu že další díly mohou překonat první díl. Naprosto skvěle napsaný všechno postavama počínaje, dialogama konče a atmosféra, herecký výkony, kamera, režie, zkrátka žádná z filmařských složek nezaostává za genialitou celého prvního dílu. I když mě byl po drtivou většinu času hlavní hrdina nesympatický, na konci mě ho bylo vysloveně líto, tohle byla přímá cesta k vnitřní samotě, facky od společnosti lítaly ze všech stran a když pak přijde záverečný direkt od osoby nejbližší, je jasný, že osobnost každýho člověka dostane knockout na celý život. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový Temný případ šmrncnutý traumatickou zkušenosti USA ve Vietnamu. Hlavní představitel je dvojče Hardyho (tohle musel být vyloženě úmysl), avšak funguje velmi dobře. Napsáno to nebylo vůbec špatně a ani se to nějak pomalu netáhlo, což je příjemné překvapení. 74%. ()

radecacek 

všechny recenze uživatele

První díl je zatím dost průměr. Vadil mi hlavně až moc předvídatelný děj a pomalé vyprávění, vizuál je pěkný, třeba se to rozjede. ()

Reklama

Reklama