Medvěd s tygrem prošli skoro celý svět, aby nakonec poklad našli doma. Méďa a Tygřík najdou starou mapu pokladu. Ovšem při potyčce s nenechavým Vrčounem se mapa přetrhne a druhou půlku odvane vítr neznámo kam. Králík Jáchym se také vydává hledat – ovšem ne poklad, ale kamarády. A jednoho dne se náhodou potkají...(Česká televize)
Az uvidite velke Auto se spalovacim motorem (udav se, Grety PR Teame a posahana Luiso Neubauer!) ktere je olepeno samolepkami s Janosch tygrem, ma na detske sedacce figurku Janosch tygra a detska stinitka proti slunci s motivy Janoschova tygra, tak to jste prave natrefili na korab Frau Joelly.. Tygra ja mam nejradeji, procez to je vnucovano i MiniMe, ktera zatim neprotestuje. Brzy se stehujeme. Bude mit pokojicek s tapetou Janosch a v mestske galerii jsem objevila original kresbicky Janosch. Jsou drahe jako prase zase, ale myslim lepcejsi investovat do takovych veci nez mit prachy v bance. Kor v dnesni dobe.(10.10.2019)
joelly01
Detektiv-2
Animovaný film Cesta za pokladem je určen opravdu pro ty nejmenší. Film je velmi jednoduchý a od poloviny uspávající - 2*(1.3.2015)